Calendar solar 2022

DORESC SĂ COMAND CALENDARUL

Despre calendar

Câteva cuvinte:

În astrologie, Soarele este considerat că ne pune în contact cu identitatea noastră în această viață, cu misiunea noastră, cu aspirația pe care o avem. Totuși, astrologia nu a fost niciodată dovedită ca fiind o știință pentru majoritate, poate cel mult o plăcere vinovată rezervată celor naivi și săraci cu duhul.

La începutul anilor ’90, Alan Krakower (Ra Uru Hu) a adus în lume Human Design, explicând în termeni științifici de ce astrologia funcționează și de ce Soarele ne influențează. Acesta a precizat încă de atunci că particulele denumite neutrini au masă (fapt dovedit ulterior de către comunitatea științifică) și că acești neutrini sunt responsabili pentru “imprintarea” informațională care duce către creearea hărții astrologice și profilului de Human Design.

Neutrinii sunt creați de către stele și cum Soarele este cea mai apropiată stea de Pământ, cele mai multe informații le primim de aici. În afară de tatuajul informațional pe care îl primim în uterul mamei și ulterior în momentul nașterii, în fiecare moment suntem impactați și influențați de către informația primită de la Soare.

Acest calendar te susține în ciclul experențial 22 ianuarie 2022 – 22 ianuarie 2023 pentru a înțelege mai bine și a îți permite să simți influența Soarelui în viața ta dar și în viața celor din jur. Calendarul începe cu 22 ianuarie pentru că în acea zi devină activă cheia 41

Cu ajutorul Cheile Genelor (care folosește calculele din Human Design), informația este mult mai ușor de decodificat pentru că ne arată informația sub forma a trei nivele ale conștiinței umane, umbra, darul și Siddhi-ul. Spre exemplu, în perioada în care cheia 5 este activă, putem observa modul în care nerăbdarea devine tema principală a acelor zile. Cei care pot gestiona nerăbdarea, ajung către răbdare și astfel pot găsi momentul potrivit pentru a acționa.

Ce vei găsi în calendar?

Calendarul conține 88 de file și conține în afara unei descrieri consistente (descriere I Ching, Human Design, Cheile Genelor + o descriere generală a liniilor active – pentru cei avansați), recomandare privind modul în care poți folosi calendarul, mai conține și următoarele:

Descriere a fiecărei chei

Folosim I Ching & Cheile Genelor

În filele calendarului vei descoperi ce trigrame sunt active (I Ching), Umbra, Darul și Siddhi-ul (Esența non-duală), partenerul de programare (opoziția sa) și inelul de codoni din care face parte.

O contemplare pentru fiecare cheie

Fiecare cheie activă vine cu propria contemplare

Cuvintele scrise în calendar nu sunt adevărul absolut ci doar o interpretare scurtă a cheii active în acea perioadă. Contemplarea este menită a îți porni pofta de a îți găsi propriile cuvinte bazate pe simțirea ta.

Te anunță când se activează cheile dar și liniile

Calendar

În acest calendar vei găsi, la minut, când se activează fiecare cheie. Pentru cei avansați, veți găsi când se activează și fiecare dintre cele 6 linii ale cheilor. Folosim ora României.

Lună plină și lună nouă

Luna

Calendarul te anunță și când intră luna nouă ori luna plină în acțiune.

+ o surpriză 

Vei descoperi că acest calendar nu este un simplu calendar, vei descoperi că cele 365 de zile sunt împărțite în 8 capitole / părți. Fiecare capitol are propria sa poveste care te invită către un aspect din tine, poveste care te va ajuta să înțelegi și mai bine activarea dintr-o perioadă anume și să te inspire în propriile tale contemplări.

 

Dacă ești curios / curioasă, ne bucurăm și te invităm să descoperi acest calendar, povestea pe care o relevă și să descoperi povestea din tine care cere a fi manifestată.

Un exemplu de filă:

Prețul plătit?

150 lei + taxa transport

– Calendarul chiar dacă are un preț, valoarea sa este dată de povestea ta de viață, de deschiderea ta către destinul tău, către Întreg. Sunt doar 80 de calendare disponibile în fiecare fază, tirajul fiind redus (dacă cererea va exista, vom tipări și altele). Pentru noi, acest calendar înseamnă luni de muncă de creație, de design, de colaborare. Prețul pe care îl plătești ne susține pentru a continua cu astfel de proiecte de nișă, proiecte născute din pasiune, iubire și recunoștință față de uneltele care ne-au susținut în propriul nostru proces.

 

Calendarul va fi livrat în perioada 19 – 30 ianuarie pentru adresele din România. Dacă faci o comandă până în 22 ianuarie și comanda va întârzia, îți vom trimite prin email filele de început (descrierea + recomandările de utilizare ale calendarului + ale Cheii 41), pentru a putea beneficia de acest calendar, chiar dacă nu îl vei avea fizic la îndemână din prima zi. Îți mulțumim pentru înțelegere și te 🤗 

 

Echipa care a realizat calendarul:

Ana Maria Chioc

Simina Adamescu

Orlando Daniel Stoicescu

POȚI COMANDA ȘI PE EMAIL

TELEFON

+4 0741 650 345