Luna prin lentila Cheile Genelor

Durata: aproximativ 3 ore

Men╚Ťionez c─â este vorba despre luna con╚Ötient─â (cea calculat─â ╚Öi ├«n astrologie, nu Sfera Atrac╚Ťiei din profilul hologenetic). O s─â abordez acest mini-curs ╚Öi din perspectiva ├«ncep─âtorilor dar ╚Öi din perspectiva celor mai avansa╚Ťi, este c├óteva ceva pentru toat─â lumea.

Cu ce te poate SusȚine cursul?

* S─â ├«n╚Ťelegi mai bine ce energie te mi╚Öc─â ╚Öi cum

* Ce faci cu umbra acestei activ─âri

* Manifestarea Darului acestei activ─âri

* Interpretarea liniei acestei activ─âri

* Rolul centrului infoenergetic în care găsești luna activată

* Cum te impacteaz─â aceast─â activare ╚Öi un mic secret (ce s─â fac, am cheia 13 ├«n Munca Vie╚Ťii – poarta secretelor ­čśŐ) despre cum po╚Ťi lucra cu energia ei.

* Dac─â ├«mi ceri, ├«╚Ťi pot interepreta aceast─â activare (la nivel superficial pentru a ├«╚Ťi fi surs─â de inspira╚Ťie – doar tu po╚Ťi la nivel de profunzime). Te invit s─â ├«mi la╚Öi datele tale pentru generarea profilului ├«n formularul din rubrica de comentarii.

Acest curs poate fi accesat de oricine, indiferent de c├ót de bine cunoa╚Öte Human Design sau Cheile Genelor, dup─â cum scriam ├«n primul paragraf este c├óte ceva pentru fiecare. Pentru cei la ├«nceput de drum important este s─â ├«╚Öi ├«n╚Ťeleag─â mecanismul de func╚Ťionare al acestei activ─âri. Pentru cei mai avansa╚Ťi, introducem elemente legate de centrii infoenergetici (Human Design) pentru o analiz─â mai ├«n profunzime.

De ce este important─â aceast─â activare?

Pentru c─â te ajut─â s─â evoluezi, te ├«mpinge de la spate, ├«╚Ťi ofer─â motiva╚Ťie. Totu╚Öi, este extrem de important s─â abord─âm cum suntem ├«mpin╚Öi de la spate de aceast─â energie ╚Öi cum o putem folosi ├«n beneficiul nostru ╚Öi al semenilor. Exist─â teorii prin care se spune c─â luna a fost adus─â aici ╚Öi c─â reprezint─â o modalitate prin care oamenii sunt ╚Ťinu╚Ťi ├«n incon╚Ötien╚Ť─â. Indiferent dac─â este real─â aceast─â teorie sau nu, aceast─â activare este alunecoas─â.

Nu ești înscris
250,00 RON

Cursul Include

  • 2 Module
ro_RORomână