Program online Secvența de Activare – Activarea Geniului

Program ONLINE introductiv în lucrul cu profilul hologenetic Cheile Genelor Durata: 3 noiembrie 2023 - 13 februarie 2024
cropped-Logo-Orlando-Daniel-Stoicescu-Calea-Geniului-transparent.png

ACTIVAREA GENIULUI -
SECVENȚA DE ACTIVARE

27 octombrie 2023 – 13 februarie 2024

Pentru că această ediție a programului Activarea GENIULUI (Secvența de Activare) este a 10-a, am putea spune că este o ediție aniversară. În ultimii ani, ghidând peste 200 de persoane prin acest program, am rafinat metoda de facilitare și putem spune că d-abia așteptăm să începem în 27 octombrie, venim cu experiența dar și cu noutăți.

Despre

Secvența de activare

Este primul pas în lucrul cu profilul hologenetic, ne arată modul în care gestionăm provocările care vin către noi, dacă le gestionăm benefic (alchimie internă) sau mai puțin benefic (de obicei prin reacție exterioară sau prin reprimare / negare / fugă / respingere / lipsă de înțelegere și lipsă de încredere în viață). Totodată, ne arată ceea ce ne hrănește ființa (ne încarcă), modul în care stabilitatea sau instabilitatea se instalează în interior, modul în care geniul nostru se manifestă ori este asanat. Secvența de Activare este o călătorie care include atât exteriorul (Calea Provocării – prin sferele Munca Vieții și Evoluție) dar și interiorul (Calea Stabilității Centrale – prin sferele Radianței și Scopului Vieții).

De ce să participi?

Poate ai rezonat cu acest instrument sau ți-a fost recomandat și dorești să înveți să lucrezi cu acesta.

Poate dorești să afli / confirmi care îți sunt provocările pe care le tot întâlnești și cum viața, prin „matematica” ei, răspunde la modul în care îți gestionezi provocările.

Poate ai nevoie de un grup de oameni care să îți (re)aducă aminte de Geniul tău și cât de important este.

Poate ai descoperit că momentele tale de instabilitate îți afectează calitatea vieții și dorești să îți cultivi stabilitatea internă.

Poate simți să îți manifești Geniul din ce în ce mai mult în lume și ai nevoie de un instrument care să îți hrănească această manifestare.

Poate deciziile pe care le-ai luat nu au adus rezultatele pe care ți le-ai dorit și pare că ai nevoie de o recalibrare a mecanismului tău decizional.

FACILITATORI:

Orlando Daniel Stoicescu
Ambasador Cheile Genelor
Facilitator Calea Geniului
Ana Maria Chioc
Ghid Cheile Genelor
Facilitator meditații active OSHO
Facilitator Calea Geniului

Cum se va desfășura programul?

Acces la 7 materiale informaționale scrise special pentru acest program

În 2020 am scris (Orlando) materialele informaționale pentru toate sferele și căile întregii Căi de Aur. În 2023 am reluat aceste materiale și le-am modificat pentru a reflecta experiența căpătată în ultimii ani. Vei primi acces la aceste materiale cu 3 zile înainte de webinarul informațional (ca regulă, în fiecare sâmbătă pe parcursul desfășurării programului).

Acces la 7 webinare informaționale

În perioada desfășurării programului, webinarele și sesiunile de integrare sunt programate marțea la ora 19:30 și vom lua pe rând fiecare sferă (Munca Vieții, Evoluție, Radianță, Scopul Vieții) pentru a le aborda din perspectiva interpretării lor. În afară de sfere, vom lua la "disecat" și căile Secvenței de Activare, căile reprezentând modul în care sferele se conectează între ele (Calea Provocării, Calea Revelției și Calea Stabilității Centrale). Vei primi o modalitate simplă și ușor de aplicat pentru a îți interpreta Secvența ta de Activare dar și Secvența de Activare a altor persoane.

Acces la 3 sesiuni de integrare

După fiecare webinar informațional în care abordăm o cale, va urma o sesiune de integrare de obicei marțea imediat următoare la aceeași oră: 19:30), Ana Maria Chioc te invită să abordați împreună aceste căi dintr-o perspectivă experiențială. Cum te impactează provocările în viața ta? Cum se manifestă instabilitatea în experiența ta de viață? Astfel de întrebări (și altele) vor fi teme de discuții aplicate, alături de meditații ori alte unelte pe care Ana le folosește cu delicatețe și măiestrie.

Vei primi răspunsuri la întrebările tale referitoare la subiectele dezbătute

Aici este important să fim sinceri cu noi și să recunoaștem că avem nevoie de oglinzi, de oameni care să ne ofere un răspuns la diverse întrebări pe care le avem și care să nu fie implicați (ca noi) în experiențele noastre de viață. Chiar dacă vei primi niște răspunsuri, menționăm din start că nici eu (Orlando) și nici Ana nu deținem adevărul absolut, ce putem este să îți oferim inspirație pentru a înțelege mai bine situațiile pe care tu le trăiești.

Acces la platforma de pe site + grup Whatsapp pentru anunțuri

Platforma de pe acest site funcționează ca o rețea socială privată, vei avea acces la mesaje private către mine, Ana sau ceilalți participanți, forum, calendar webinare, materialele informaționale, înregistrări. Totuși, vom folosi și Whatsapp (pentru cine dorește, nu este obligatoriu) pentru anunțuri și discuții.

Acces la înregistrările webinarelor informaționale

În cazul în care nu poți participa la webinarele informaționale, pe platforma site-ului vei avea toate înregistrările și materialele informaționale disponibile până în acel moment. Pentru că ne dorim ca discuțiile din sesiunile de integrare să nu conțină presiune de orice fel, am decis ca acestea să nu fie înregistrate.

ÎN LOC DE

Testimoniale

Tot ceea ce este scris mai jos sunt părerile needitate ale câtorva dintre cei care au ales să meargă pe Calea Geniului alături de mine. Recunosc, nu sunt un fan al testimonialelor pentru că experiența fiecărui om este diferită și rezultatele sunt întodeauna unice. Ce am observat, însă, este faptul că implicarea (nu “toceala” și chinul) produce rezultate. Totuși, rezultatele au nevoie de timp, au nevoie de experiențe, au nevoie de acțiune. Ceea ce ofer nu este o soluție instant (chiar dacă poate la unii oameni să se întâmple instant), este o călătorie, un proces de reconectare cu potențialiul, cu Geniul care este în fiecare dintre noi. Călătoria este simplă (teoretic), necesită, însă, a sta față în față cu “zmeii” și “balaurii” care se împotrivesc manifestării Geniului. Pe aceștia tot noi i-am pus acolo, să stea să ne păzească.

Îl recomand pe Orlando pentru că vine dintr-un spațiu de omenie și are înțelegere asupra provocărilor prin care trecem căci și el a trecut și are provocările lui. Pe lângă asta, are un stil cu lejeritate și creează o atmosferă plăcută în cadrul evenimentelor sale și are capacitatea să vorbească pe înțelesul tuturor. Prin lucrul cu Orlando vei primi înțelegerea asupra tiparelor care te mențin blocat și prin ceea ce el livrează, ești încurajat să fi tu însuți, să îți cunoști nevoile autentice și să îți accepți și iei cu lejeritate diversele provocări. Astfel, ajungi să îți cultivi stabilitatea internă. Cu Orlando, vei învăța să navighezi mai eficient realitatea exterioară, cât și cea interioară.
Gabriel
Am început să particip la programele sustinute de Orlando la inceputul anului 2021 si de atunci sunt “ tot prin zona” . Recomand participarea la programele lui Orlando pentru că primim atât teorie cât si integrări, exemple , cu conexiune și simtire. care ne ajută în procesul nostru interior, lucrul cu noi înșine. Ce am primit eu din acesta coexiune e faptul că mă simt mult mai aproape se mine , simt susținere și in plus acest instrument Cheile Genelor atât informatia cât si grupul sunt ca o busola cumva , când o iau pe arătura revăd un material sau citesc ceva si mă întorc către mine.
Arabela
Parerea mea e ca oamenii se recomanda singuri pe sine si fiecare vine in legatura pe nivelul de vibratie. Cert este ca aduci claritate si pui in un unghi de autoanaliza din care fiecare se poate privi, analiza a felului in care raspunde situatiilor prin care trece, deci ajuti mult la procesul de autocunoastere si de aici a modului de a actiona. Multumesc pentru Perspectiva autentica pe care ai adus o in viata mea si iti doresc asemenea, viata ta sa fie imbogatita de prezenta celor pe care ii ajuti
Adriana
Orlando este “pilula roșie”, este pastila pe care dacă ai curajul să o iei începi să vindeci răni emotionale cronice de a caror existența habar n-aveai. Sa nu te-astepti s-auzi ce vrei, nu, nicidecum!

Orlando nu-și pune mănuși albe pân’ la cot și nu-ți administrează cunoașterea cu un pahar de vin alături și vorbe dulci, de multe ori te zgâlțâie, cu blândețe dar și cu fermitate, cu autenticitate și sinceritate. Orlando nu îmbracă adevarul în poleială dar nici nu-l spune cu brutalitate. Iar asta m-a atras la el. Nu îl recomand, îl super-recomand!!! Călătoria mea prin Cheile Genelor fără pasiunea, implicarea, rabdarea și umorul lui (uitasem să vorbesc despre simtul umorului pe care Orlando îl are) ar fi fost mult mai anevoioasă.

Lucrând cu Orlando veți primi nu doar cunoaștere, veți primi acel entuziasm pe care-l are orice călător atunci când merge în vacanța de vis! Veți primi SusȚinerea si harta cu tot ce-i de vizitat în minunata calatorie a decondiționării si ieșirii din tipare. Autocunoașterea nu e ușoară, e un proces uneori lung și poate fi înspăimântător să dai jos măști si să privești adânc în tine. De aceea am adoptat si eu vorba lui Orlando: CURAJ!!!
Eniko
Recomand cu caldura celor care au curajul de a porni pe drumul cunoașterii de “sine” , celor care vor sa afle care le este menirea pe aceasta lume, cum pot aduce un plus valoare acestei lumi – oamenilor. Îl vor avea alături in acest drum pe Orlando Stoicescu, un OM ce pune multă pasine si dăruire in tot ceea ce face.
Ioana
Te recomand pentru ca abordezi cu seriozitate dar si cu naturalete temele/subiectele iar raspunsurile la întrebări sunt fara cosmetizari, pentru ca esti autentic, iti dai voie sa fii vulnerabil si faci asta firesc (desi uneori doare). Si pentru ca ti se potriveste, iti manifesti darurile, harul, geniul nativ făcând asta!

Si, nu in ultimul rand, pentru toata pregatirea ta, experienta ta si pentru tenacitatea cu care tu insuti lucrezi continuu cu tine astfel incat sa poti sustine procesul de vindecare al cursantilor tai la nivele din ce în ce mai subtile. Si pentru cat de firesc a fost drumul meu alaturi de tine, in programele tale, peste patru ani! Si pentru ca adeseori simt sa iti mulțumesc cu recunostinta pentru tot!

Consider din propria mea experienta că din interactiunea cu tine va primi un dar important: acceprarea exact asa cum este si “permisiunea” de a fi autentic. Va primi cunoastere, profunzime, noi perspective, intelesuri nebanuite ale propriei vieti si clarificare. Ele vin ambalate in umor, onestitate si bucurie.

Apoi desigur fiecare va primi ce i se va potrivi si atat cat este dispus sa primească! Eu personal pretuiesc si folosesc tot ce am primit de la tine si echipa ta! Iti mulțumesc!
Alina
As recomanda sa lucreze oamenii cu tine pt ca mi se pare ca esti onest si obiectiv si nu prezinti lucrurile ca fiind adevarul absolut si in plus detectezi si nu sustii constructul; oamenii vor primi ceea ce vrei/poti/stii /iubesti tu sa oferi : informatie la superlativ !
Cristina
In primul rand te am ales ca indrumator pentru ca ai aplicat si aplici tot ce i inveti pe ceilalti. Nu vorbesti din carti, vorbesti din experienta personala. Esti cinstit si autentic Din interactiunea cu tine am primit claritate, coerenta, constientizare profunda a unor mecanisme interioare ale mele. In esenta, mi ai aratat drumul catre autocunoastere si mi ai dat instrumentele necesare si specifice mie, sa merg pe el. De fapt m ai sustinut sa caut si sa gasesc ce mi se potriveste. Un alt lucru important e libertatea pe care o oferi in interactiune si pozitionarea de la egal la egal, asta face procesul foarte valoros si permanent. In concluzie, esti unul dintre cei doi cautatori pe care ii mai urmaresc si ii mai cred in acest moment.
Mariana
Cand am pus intentia de vindecare la un nivel mai profund viata mi-a scos in cale omul potrivit – ambasadorul Cheile Genelor – Orlando Stoicescu. Nu am facut niciun fel de cercetare, cine ar mai fi, cum ar mai fi. Pur si simplu am simtit sa fac pasul. Am inceput primul meu curs “Secventa de activare”. A fost ceva total diferit fata de ce am mai parcurs pana atunci.

Am primit ghidarea de care aveam nevoie (care nu era intotdeauna cea pe care o doream – ranile mele cereau altceva, altfel). Am intrat apoi in comunitatea pe care Orlando a creat-o. Aici am simtit acel sentiment de apartenenta. Am parcurs toate cele trei secvente. A urmat o perioada de integrare sustinuta fiind in comunitate.

Facilitarea oferita de Orlando m-a ajutat sa ma intalnesc cu parti ale mele pe care nu le cunosteam, le respingeam, nu le acceptam, intr-un mod care a condus ls vindecare, la integrare. Îi sunt recunoscatoare lui Orlando pentru intelepciunea cu care sustine toate interactiunile, (cursuri, intalniri in comunitate), pentru rabdare, pentru tot ce am primit si cand am stiut si cand nu am stiut, si cand am simtit si cand nu eram in stare sa simt.

Pentru toate cele amintite si pentru multe altele pe care va las sa le gustati alegand colaborarea cu Orly, recomand din toata inima: pasiti pe calea spre voi ghidati si sustinuti de catre Orlando. Pentru mine a reprezentat si un reper: inainte si dupa. Multumesc cu recunostinta, Orlando!
Alina
Orlando, cel care SusTine, autenticitatea fiecaruia, evolutia si stangarea, care are si ea rolul ei, haosul si linistea, omul in deplinatatea fiintei lui. E cel amuzant, dar si serios si spune lucrurilor pe nume, o adevarata sursa de inspiratie si autenticitate. Ce am primit eu valoros prin interactiunea cu Orlando e vulnerabilitate in adevaratul ei sens, blandete, expunere si rezonata. Am constientizat intr-un sens mai profund ca fiecare are rolul si drumul lui in aceasta calatorie si ca imbratisarea darurilor si a umbrelor sunt deopotriva la fel de importante. Iar constientizarea care imi place mie cel mai mult e ca toate vin la timpul meu, fara fortare. Multumesc, Orlando!
Eniko
Unul din cele mai importante lucruri pe care il ofera Orlando este “spatiul” care se creeaza in interactiunea cu el. El citeste foarte bine oamenii si ii face sa se simta vazuti, intelesi, ghidandu-i spre auto-descoperire prin exemple particulatizate, dar si din propriul parcurs de transformare, impartasind cunoasterea sa cu umor si precizie.

Este constant implicat in propria imbunatatire, citind, studiind si integrand noile revelatii in modul sau de a trai. Onestitatea si transparenta despre propriul proces, impletite cu umanitate sunt inspiratoroare si motivante. Atmosfera pe care o creeaza este mereu una de apropiere, in care simti ca ai nu doar un profesor, ci un partener care te acompaniaza si te sustine pe drumul deconditionarii, transmitand degajare, incredere si facilitand astfel o deschidere spre a privi fara judecata si cu asumare asupra interiorului.

Multumesc pentru Calauzire.
Adrian
“Nu prea am știut la ce mă “înham” când am decis să îmi satisfac dorința inimii de a studia Cheile Genelor. Știam doar că Universul mi l-a tot scos în cale pe Orlando, care, de altfel, mi-a deschis poarta curiozității spre Chei.

Motiv pentru care mi s-a părut cea mai logică și înțeleaptă decizie de a le cunoaște cu ajutorul lui. Dar aveam și dubii, venite din minte, că dacă nu mă descurc, dacă nu înțeleg, totuși eu nu am niciun habar de Chei și totul pare atât de complicat! Ha, ha! Cum vrea mintea să te țină în starea de confort! Uite că inima a decis să nu o asculte și, cu trei ani în urmă, am deschis poarta spre Cheile Genelor alături de Orlando și Ana.

Ce m-a atras spre această experiență? Deschiderea, vulnerabilitatea, onestitatea, călăuzirea. Acestea le-am primit și le primesc de la Orlando în programele sale. Și le poate primi oricine e dornic și deschis să se descopere folosind această unealtă a Cheilor Genelor prin programele susținute de el. Poate suna banal pentru unii, însă dincolo de informațiile primite, modul în care sunt acestea transmise și sentimentul de aparținere la “trib” sunt printre cele mai de preț cadouri pe care mi le-am oferit și mi-au fost oferite. “
Raluca
Vreau sa scriu câteva cuvinte legat de cat de important este in procesul meu toate programele pe care le tii și la care particip sau am participat. In ultimii ani este o frază care se tot învârte în capul meu : “Viața înseamnă mai mult decât atât” și trebuie sa recunosc că datorita rezonantei pe care o am fata de modul în care transmiți informația prin programe, aceasta fraza incepe sa capete sens pentru mine. Studiul Cheilor Genelor alaturi de tine face mult mai ușoară integrarea și pentru asta îți sunt recunoscătoare! Sunt pe drumul autocunoașterii datorita acestor programe pe care le susții, care nu au făcut decât să îmi deschidă drumul spre o mai bună înțelegere , spre a mă descoperi pe mine exact așa cum sunt cu bune și cu rele. P.S. – Am învățat să îmi mulțumesc mie pentru că mi-am permis sa fiu altfel decât am fost până nu de mult și asta este WAW,……magic. O seara frumoasa!
Gherlinde

Calendar program:

SusȚinere:

Costul programului este de 2500 lei însă există două reduceri pentru plata integrală sau plata în 2 rate.  Dacă ai nevoie de un plan personalizat de rambursare (din cauza provocărilor financiare) sau dorești o altă modalitate de plată, te invit să completezi acest formular și te vom contacta: https://forms.gle/dhrKf83mbPCsHwSK9.

FOARTE IMPORTANT: Pentru plata în rate, banii se vor retrage automat prin platforma Stripe. Stripe este unul dintre cei mai cunoscuți și folosiți procesatori de plată la nivel mondial și de aceea tranzacția este securizată. Detalii mai jos.

metoda preferată

PLATA INTEGRALĂ

2500RON
2200 RON
  • Reducere 300 lei
  • Acces complet în program
reducere

PLATA ÎN 2 RATE

2500LEI
2 X 1175 LEI
  • 2 rate de 1175 lei
  • Reducere 150 lei
  • Acces complet în program

PLATA ÎN 4 RATE

4 X 625 LEI
  • 4 rate de 625 lei
  • Acces complet în program

Dacă ai nevoie de un plan personalizat de rambursare (din cauza provocărilor financiare) sau dorești o altă modalitate de plată, te invit să completezi acest formular și te vom contacta: https://forms.gle/dhrKf83mbPCsHwSK9 .

Conținutul Cursului:

Desfășoară Tot

INTRODUCERE

ÎNCEPUT PROGRAM
SFERA MUNCII VIEȚII
SFERA EVOLUȚIEI
CALEA PROVOCĂRII
SFERA RADIANȚEI
CALEA REVELAȚIEI
SFERA SCOPULUI VIEȚII
CALEA STABILITĂȚII CENTRALE

Conținutul Cursului:

Desfășoară Tot
INTRODUCERE
ÎNCEPUT PROGRAM
SFERA MUNCII VIEȚII
SFERA EVOLUȚIEI
CALEA PROVOCĂRII
SFERA RADIANȚEI
CALEA REVELAȚIEI
SFERA SCOPULUI VIEȚII
CALEA STABILITĂȚII CENTRALE
Nu ești înscris
2200 lei

Cursul Include

  • 12 Module
  • 83 Lecții
ro_RORomână

Secvența de Activare
Manifestarea Geniului prin stabilitate internă

Activare

DESPRE SECVENȚA DE ACTIVARE

Prima și probabil cea mai importantă secvență, Secvența de Activare ne pune față în față cu provocarea vieții noastre, cea care ori ne susține evoluția (Sfera Evoluției) și declanșează manifestarea Geniului (Sfera Radianței) ori care ne menține într-un continuu război cu viața, război prin care facem orice putem pentru a ne separa de exterior, considerându-l ostil. Secvența de Activare este legată de declanșarea stabilității interne, stabilitate atât de necesară pentru a SusȚine manifestarea Geniului.

SFERE

Sfera Muncii Vieții: Lucrarea vieții noastre, locul de unde pornește întreaga călătorie și locul unde se finalizează. Am putea spune că este activarea cu cea mai mare influență asupra comportamentului nostru.

Sfera Evoluției: Ceea ce ne permite sau blochează evoluția. Am putea interpreta că această sferă permite sau blochează manifestarea Geniului.

Sfera Radianței: Declanșarea stabilității interne duce la manifestarea Geniului. Ceea ce găsești în această sferă este “aroma” Geniului tău sau care este efectul secundar al asanării Geniului, dacă în pasul anterior ți-ai blocat conștient sau inconștient evoluția.

Sfera Scopului Vieții: Locul unde integrarea se produce prin declanșarea stabilității interne și astfel asumarea responsabilității ființei tale sau modalitatea prin care fugi de această responsabilitate (și clar nu îți place)

CĂI

Calea Provocării: Provocările potrivite necesare pentru a hrăni Geniul și modalitatea în care le putem gestiona.

Calea Revelației: Aici este locul unde decizia devine acțiune. Aici revelația poate apărea pentru a schimba o decizie, realizând că tiparul pe care l-am urmat nu ne (mai) este benefic ori pentru a ne împuternici manifestarea Geniului.

Calea Stabilității Centrale: Mediul potrivit pentru manifestarea Geniului. În absența stabilității care vine din interior, încercăm să schimbăm exteriorul și ne asanăm Geniul în favoarea strategiilor necesare încercării de a schimba ceea ce este în afara noastră.

Conținutul Cursului:

Desfășoară Tot
INTRODUCERE
ÎNCEPUT PROGRAM
SFERA MUNCII VIEȚII
SFERA EVOLUȚIEI
CALEA PROVOCĂRII
SFERA RADIANȚEI
CALEA REVELAȚIEI
SFERA SCOPULUI VIEȚII
CALEA STABILITĂȚII CENTRALE