Secvența Venus – Relații BUNE

Program intensiv – 7 martie 2024 – 18 iulie 2024

O incursiune prin DESTIN, CONDIȚIONĂRI și IUBIRE. Calea către Integrare (Vindecare)

Acest program este pentru tine doar dacă simți că a venit momentul să îți ajustezi percepția asuprei realități, percepție distorsionată de programe menite să te apere de suferință. Dacă ai observat că acele programe sunt inutile, pentru că nu te pot apăra de exterior, atunci s-ar putea să fii pregătit/ă să faci saltul către tine, a trăi dezlănțuit/ă cu adevărat. Îți spun de pe acum, cel mai probabil programul nu va fi suficient, este însă un pas important (zic eu), pas care va fi nevoit să fie împuternicit de acțiunile tale viitoare. Îți readuc aminte că Integrarea (Vindecarea) cere experiențe, cere acțiune.

Câteva cuvinte despre Secvența Venus:

Descriere:

Secvența Venus ne oferă posibilitatea să stăm față în față cu modul în care ne-am obișnuit să relaționăm, cu tiparele noastre relaționale și totodată ne oferă posibilitatea să descoperim dacă sunt (sau nu) blocaje în interacțiunea cu exteriorul. Această secvență este cea prin care se realizează “vindecarea” prin integrarea unor noi informații în ADN și apoi transmiterea acestora către celulă. Richard Rudd, autorul Cheile Genelor, ne spune despre Secvența Venus ne ajută să-i putem conține pe ceilalți prin a ne asuma propriul mecanism defensiv și dezvoltarea mecanismului alchimic interior.

Sfere:

Sfera Scopului Relațiilor: Punctul de început al oricărei relații îl găsim aici, devenind astfel un scop inconștient al căutărilor noastre. Când căutarea se oprește, magia apare și totodată darurile asociate acestei sfere.

Sfera Atracției: Ceea ce atragem / respingem conform stabilității ori instabilității noastre.

Sfera IQ-ului: Modul în care ne folosim mintea pentru a gestiona contextele relaționale. Perioada asociată din copilărie: 15 – 21 de ani.

Sfera EQ-ului: Modul în care ne folosim emoțiile pentru a gestiona contextele relaționale. Perioada asociată din copilărie: 8 – 14 ani.

Sfera SQ-ului: Inteligența corpului fizic, denumită de Richard Rudd, inteligența noastră spirituală, legătura corpului fizic cu corpurile subtile. Perioada asociată din copilărie: primii 7 ani de viață.

Sfera Nucleului: Rana care ascunde darul care d-abia așteaptă să se manifeste prin noi. Această sferă este cea care ne susține conexiunea neîntreruptă  cu exteriorul, cu cei din jurul nostru ori ne blochează accesul către ceilalți. Perioada asociată: intrauterină.

Căi:

Calea Dharmei: Denumită și Calea Destinului, aici descoperim legătura dintre stabilitatea / instabilitatea noastră și contextele relaționale pe care le atragem ori respingem. 

Calea Karmei: Modul în care gestionăm mental contextele relaționale pe care le atragem.

Calea Inteligenței: Emoțiile folosite pentru a persecuta ori folosite ca ghid pentru a ne întoarce către noi.

Calea Iubirii: Curajul de a ne deschide față de exterior, față de viață.

Calea Realizării: Integrarea care ne duce către realizare, către conexiune cu viața.

FACILITATORI:

Orlando Daniel Stoicescu
Ambasador Cheile Genelor
Facilitator Calea Geniului
Ana Maria Chioc
Ghid Cheile Genelor
Facilitator meditații active OSHO
Facilitator Calea Geniului

Programul este împărțit în 3 părți

Partea I - Despre destin și modul în care îl trăim

Partea a II-a - Despre percepție, inteligențe și modul în care le folosim

Partea a III-a - Despre iubire și integrare (vindecare)

Detalii despre conținut găsești în partea de jos a paginii.

SusȚinere:

Costul programului este de 3000 lei (există posibilitatea de a plăti în rate). Pentru înscriere, este necesar a se completa formularul pe care îl poți accesa prin apăsarea butonului de mai jos.

FOARTE IMPORTANT: După completarea formularului te vom contacta pentru a discuta despre motivația ta legată de acest program (în cazul în care nu ai mai participat la una dintre cele 9 ediții Secvența de Activare pe care le-am susținut împreună cu Ana).

Nu ești înscris
Acest curs este în prezent închis3.000,00 RON

Cursul Include

  • 16 Module
ro_RORomână