Secvența Perlă - Prosperitate în echilibru

14 - 15 octombrie 2023
București

IMPORTANT: Locul desfășurării va fi comunicat celor înscriși în data de 6 octombrie. Va fi în București, în funcție de numărul înscrierilor voi alege sala potrivită pentru ca evenimentul să meargă lin și să existe spațiu suficient.

Programul în cele două zile de curs va fi 10:00 – 19:00 cu o pauză de masă de 1 oră între orele 13:30 și 14:30 .

Pentru cine este acest eveniment?

  • Ești pasionat de Cheile Genelor și dorești să explorezi această secvență a profilului hologenetic
  • Ești la început cu Cheile Genelor dar simți că te atrage mult această secvență
  • Habar n-ai de Cheile Genelor dar se pare că viața te-a adus pe această pagină

TEMELE ABORDATE ÎN EVENIMENT:

VOCAȚIA

Cred că mulți oameni se întreabă despre acest subiect, de aceea te invit să îl explorăm împreună.

MEDIUL POTRIVIT

Fiecare dintre noi este construit să evolueze optim într-un anumit mediu. În Secvența Perlă ne confirmăm ceea ce am observat deja, că oricât de mult am încerca să ne adaptăm energiei nepotrivite Vocației noastre, nu va funcționa.

Autenticitate

Autenticitatea reprezintă curajul de a fi conform construcției noastre native, a permite inteligențelor de care dispunem să își facă treaba neîntrerupte de vreo strategie menită să facă lucrurile mai ușoare, în realitate îngreunându-le.

Ce ne facilitează prosperitatea?

Prosperitatea reprezintă echilibru, Secvența Perlă oferindu-ne modalitatea cea mai simplă pentru a ne susține acest echilibru

Comportamentul

În Secvența Perlă găsim finalitatea procesului nostru dar totodată și începutul. Comportamentul nostru, atunci când este susținut de Geniu ajunge să fie benefic nouă dar și celor din jur.

EVOLUȚIE ȘI CREȘTERE

Suntem cu toții în serviciul vieții. Secvența Perlă fiind legată direct de acest serviciu, ne invită să contemplăm cea mai simplă și ușoară modalitate prin care creștem și prin care ne susținem evoluția noastră dar, indirect și a celor din jur.

Îți prezint

PROFILUL HOLOGENETIC

Pentru a parcurge Secvența Perlă, este recomandat a se genera profilul hologenetic. Profilul hologenetic reprezintă cea mai răspândită formă prin care se poate lucra cu Cheile Genelor și ne arată cei 3 pași ai drumului către Sine: manifestarea Geniului, alchimizarea și integrarea rănilor și traumelor (da, mai ales cele transgeneraționale) și traiul în prosperitate, în echilibru, în flux. Secvența Perlă reprezintă ultimul pas și poate fi parcurs înaintea celorlalte secvențe.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a îți genera profilul este data, ora și locul nașterii.

Link pentru generarea profilului tău hologenetic în limba română: https://genekeys.com/free-profile/?language=ro 

Posibile întrebări:

Dacă ai un interval este foarte posibil să nu se schimbe foarte mult profilul. Ca regulă, dacă în intervalul dat nu se schimbă activările din prima secvență (Secvența de Activare), recomand a se alege o oră din acel interval. Dacă nu se cunoaște deloc intervalul și nu există o posibilitate pentru a obține o oră a nașterii exactă (dacă spre exemplu maternitatea nu mai are această informație), recomand a se alege o oră din acea zi și a genera profilul cu aceasta. După cum menționam mai sus, când lucrăm cu o cheie, lucrăm cu toate.

Profilul hologenetic este doar una dintre modalitățile de lucru cu Cheile Genelor, pe site vei găsi și alte modalități, toate te vor duce, însă, către același rezultat.

A crede presupune a ne bloca într-o perspectivă limitată a realității, considerând că am descoperit adevărul absolut. Nu este nevoie să crezi, ba chiar este contraindicat, credința în dualitate fiind foarte ușor de contrazis și de multe ori de noi înșine. A ne adapta fluxului vieții presupune a experimenta, a descoperi, a învăța (dacă este nevoie) și asta presupune deschidere. Oricât de mult aș încerca să explic veridicitatea unei unelte, aș face-o degeaba, de aceea te invit să descoperi dacă într-adevăr acest instrument ți se potrivește sau nu.

O să mai adaug ceva ce menționez des în cursurile sau programele pe care le susțin, poți lucra și cu profilul vecinului sau vecinei că rezultatul va fi același, doar că drumul nu va fi la fel de familiar. Toate cheile sunt conectate între ele, toate Umbrele, toate Darurile, toate Siddhi-urile sunt conectate între ele și când accesezi una dintre ele, le accesezi pe toate.

Recomand lucrul cu profilul hologenetic nu doar datorită preciziei sale (pe care am testat-o și o testez tot timpul – am fost sceptic când am descoperit Cheile Genelor însă mă uimește acuratețea sa) ci datorită modului în care ajută la deblocarea minții și astfel ne conduce către manifestarea Geniului.

Câteva cuvinte despre Secvența Perlă:

Descriere:

Am putea spune că Secvența Perlă este cireașa de pe tort, este ceea ce se întâmplă prin noi atunci când suntem în fluxul vieții, când nu ne mai împotrivim și alegem să ne adaptăm. Această secvență ne invită la a fi în serviciul vieții, în a trăi dezlănțuiți de condiționările, de programele care nu ne mai susțin și ne împiedică să ne adaptăm.

Sfere:

Sfera Vocației Sfera Nucleului devine Sfera Vocației în Secvența Perlă, este rezultatul procesului nostru interior și asumarea responsabilității pentru propria ființă.

Sfera Culturii: Aici descoperim mediul potrivit, ce anume ne accelerează creșeterea, ne susține inițiativele și desăvârșirea comportamentului.

Sfera Brand-ului: Transformarea lucrării vieții noastre în imaginea noastră autentică. Fiecare dintre noi am devenit cine am devenit ACUM.

Sfera Perlei: Sfera desăvârșirii noastre, am putea spune că aici descoperim modul în care comportamentul nostru este impactat de toate cele 3 teme ale Căii de Aur, manifestarea Geniului prin stabilitatea internă, gestionarea contextelor relaționale și conexiunea noastră cu viața.

Căi:

Calea Inițiativei: Inițiativa hrănită de Geniu ori inițiativă hrănită de răni?

Calea Creșterii: Alegem calea greoaie sau calea ușoară prin care să creștem în această viață?

Calea Serviciului: Indiferent de cum ne trăim viața suntem în serviciul vieții. Că alegem să ne îndeplinim acest serviciu ori nu, aici este alegerea noastră.

Calea Quantum: Calea care leagă toate cele 3 secvențe și care ne arată procesul de involuție care se realizează în același timp cu procesul de involuție.

SusȚinere

Pentru că este primul eveniment la sală pe care îl susțin în ultimii 4 ani, vin către tine cu o ofertă care conține o reducere. SusȚinerea pentru acest eveniment va fi de 750 lei, redusă de la 1000 lei. Tot ce ai de făcut este să plătești avansul de 250 de lei (ai buton mai jos pentru plată directă) și apoi vei plăti restul de 500 lei în prima zi a evenimentului.

Pentru orice fel de întrebări sau cerințe referitoare la acest eveniment, te invit să mă contactezi (găsești buton de contact în partea stângă jos a ecranului) sau folosind modalitățile de contact pe care le găsești pe această pagină: https://orlandostoicescu.ro/contact

CURS SECVENȚA PERLĂ 14, 15 OCTOMBRIE - BUCUREȘTI

1000RON
750 RON
  • Reducere acordată prin plata unui avans de 250 lei
reducere
ro_RORomână