0% Complet
0/0 Pași
 1. INTRODUCERE

  CHEILE GENELOR?
  5 Subiecte
 2. ÎNCEPUT PROGRAM
  Înregistrarea întâlnirii
 3. SFERA MUNCII VIEȚII
  WEBINAR MUNCA VIEȚII
  11 Subiecte
 4. SFERA EVOLUȚIEI
  WEBINAR SE
  13 Subiecte
 5. CALEA PROVOC─éRII
  WEBINAR CALEA PROVOC─éRII
  12 Subiecte
 6. SESIUNE DE INTEGRARE CP
 7. SFERA RADIANȚEI
  WEBINAR SFERA RADIANȚEI
  11 Subiecte
 8. CALEA REVELAȚIEI
  WEBINAR CALEA REVELAȚIEI
  6 Subiecte
 9. Sesiune de integrare CR
 10. SFERA SCOPULUI VIEȚII
  ÎNREGISTRARE SCOPUL VIEȚII
  12 Subiecte
 11. CALEA STABILITĂȚII CENTRALE
  ÎNREGISTRARE WEBINAR CSC
  13 Subiecte
 12. SESIUNE DE INTEGRARE CSC
Modul 1, Subiect 1
În desfășurare

Despre Cheile Genelor

Progres Modul
0% Complet

/*! elementor – v3.16.0 – 20-09-2023 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

Cheile Genelor reprezint─â o unealt─â extrem de util─â pentru a ne manifesta Geniul, a ne manifesta poten╚Ťialul ╚Öi astfel a ne u╚Öura experien╚Ťa ├«n aceast─â via╚Ť─â. Pentru mine, Cheile Genelor reprezint─â o unealt─â excelent─â pentru deprogramarea de condi╚Ťion─ârile care ne asaneaz─â Geniul, condi╚Ťion─âri care ne fac a fi inadaptabili ├«n diverse situa╚Ťii ╚Öi contexte ╚Öi care ne creeaz─â o personalitate fix─â cu reac╚Ťii fixe care duc fix c─âtre acelea╚Öi rezultate ca ├«nainte.

Condi╚Ťion─ârile creeaz─â mecanismul defensiv menit s─â ne protejeze de suferin╚Ť─â, mecanism pe care l-am construit de mici ╚Öi l-am tot ├«mputernicit ulterior. A ne ap─âra continuu de exterior, a ne ap─âra continuu de via╚Ť─â nu este o solu╚Ťie, noi fiind parte a vie╚Ťii, find parte a exteriorului.

Cum putem gestiona provocarea oferit─â de aceste condi╚Ťion─âri? Foarte simplu: prin manifestarea Geniului. C├ónd un om tr─âie╚Öte ├«n contact cu geniul s─âu nativ ╚Öi ├«l manifest─â, este automat aliniat ├Äntregului. Astfel, acesta simte cum via╚Ťa are ÔÇ×grij─âÔÇŁ de tot, ├«l protejeaz─â, ├«l ╚Ťine ÔÇ×pe caleÔÇŁ.

Fiecare dintre noi ne na╚Ötem cu un poten╚Ťial pe care s─â ├«l punem ├«n slujba ├Äntregului. Fiecare dintre noi suntem ca o pies─â de puzzle ce a╚Öteapt─â s─â fie pozi╚Ťionat─â corect l├óng─â celelalte piese. C├ónd ne tr─âim via╚Ťa ├«n for╚Ťare, c├ónd alerg─âm dup─â iluzii, dup─â averi, dup─â posesii, dup─â rezultate, sunt ╚Öanse mari s─â nu ne ├«ndeplinim acel rol.

Cheile Genelor ne ajut─â s─â ne decodific─âm acest rol: nu ni-l ofer─â pe tav─â, ci ne ofer─â posibilitatea s─â avem un punct de pornire pe care, cel mai probabil, nu l-am avut ├«n copil─ârie. Dac─â un copil este ├«mputernicit de mic, dac─â este sus╚Ťinut ├«n propria lui dezvoltare de p─ârin╚Ťi stabili ├«n interior, acesta nu va avea nevoie de vreo unealt─â de tipul Cheile Genelor, pentru c─â ├«╚Öi tr─âie╚Öte profilul deja. Poate, cel mult, printr-un astfel de
instrument, s─â i se confirme ceea ce deja simte.

Aceast─â unealt─â nu este destinat─â a fi folosit─â pentru a ne ar─âta cum s─â ne tr─âim via╚Ťa, ci este destinat─â pentru a ne observa condi╚Ťion─ârile existente ╚Öi, prin urmare, a le trece prin filtrul: ÔÇ×├«mi este benefic s─â ac╚Ťionez ├«n continuare ├«n acest mod?ÔÇŁ Alegerea tot a noastr─â r─âm├óne, nimeni nu ne ia liberul arbitru, ci doar avem o ╚Öans─â de a lua o alegere ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â.

Sunt dou─â feluri de oameni: cei care se ├«nchid fa╚Ť─â de exterior ╚Öi fa╚Ť─â de via╚Ť─â ╚Öi cei receptivi fa╚Ť─â de exterior ╚Öi fa╚Ť─â de via╚Ť─â.

Primii, de obicei, nu au cale lung─â ├«n lucrul cu orice unealt─â de tipul Cheile Genelor, ├«nc─âp─â╚Ť├ónarea de a se ap─âra ce provine din r─ânile ╚Öi traumele din trecut, este mult prea mare. Nu to╚Ťi oamenii vor reu╚Öi s─â beneficieze de decondi╚Ťionarea mental─â ╚Öi emo╚Ťional─â posibil─â cu o astfel de unealt─â. ├Än schimb, doar cei care au curajul de a experimenta ╚Öi de a se ridica de 100 de ori dup─â ce pic─â de 100 de ori, vor putea culege beneficiile, astfel dob├óndind, ├«n timp, o ├«n╚Ťelegere profund─â asupra naturii duale a acestei realit─â╚Ťi.
Mintea noastr─â, ├«n aceast─â societate, este incredibil de condi╚Ťionat─â, drumul c─âtre eliberare nu este pres─ârat cu provoc─âri line, ajungem s─â ne confrunt─âm cu cine credem c─â suntem astfel ├«nc├ót s─â descoperim cine suntem cu adev─ârat. Pentru unii oameni, aceast─â confruntare este de nedorit, ├«ns─â cum s─â ne debloc─âm dac─â nu ├«n╚Ťelegem c─â suntem bloca╚Ťi?

Via╚Ťa din noi are toate r─âspunsurile, este cea care ne arat─â calea. Via╚Ťa din noi este busola care ne ajut─â s─â ne punem pe direc╚Ťia potrivit─â ╚Öi, este ╚Öi detector de minciuni pentru c─â ne ajut─â s─â ne d─âm seama c├ónd ne min╚Ťim ╚Öi c├ónd nu.

Exist─â mai multe modalit─â╚Ťi prin care se poate lucra cu Cheile Genelor, putem folosi profilul hologenetic, putem folosi cheile ca instrument de divina╚Ťie pentru a primi r─âspunsuri la ├«ntreb─ârile pe care le avem (nu degeaba Cheile Genelor reprezint─â una dintre cele mai recente interpret─âri ale I Ching-ului), le putem folosi pentru a lucra cu subcon╚Ötientul (Dream Arc – Arca Viselor) pentru a ├«n╚Ťelege mai bine simbolurile care ni se tot arat─â. Fiecare om g─âse╚Öte modalitatea sa de lucru, eu, unul, recomand cu c─âldur─â profilul hologenetic pentru c─â apeleaz─â mult la emisfera noastr─â st├óng─â, cea care nu de pu╚Ťine ori ne blocheaz─â accesul la emisfera noastr─â dreapt─â.


Lucrul cu Cheile Genelor elibereaz─â fiin╚Ťa astfel ├«nc├ót s─â poat─â ÔÇťrespiraÔÇŁ, s─â ├«╚Öi simt─â puterea (Geniul) ╚Öi s─â o manifeste ├«n aceast─â realitate. De acolo, se produce, ├«n timp, transcenderea acestei unelte. La un moment dat, Cheile Genelor nu ne va mai fi util─â pentru c─â deja vom fi integrat ce aveam de integrat. Din acel moment, Calea Iubirii este singura cale posibil─â ╚Öi astfel suntem ├«ncuraja╚Ťi s─â facem saltul ├«n inim─â.

ro_RORomână