0% Complet
0/0 Pași
 1. INTRODUCERE

  CHEILE GENELOR?
  5 Subiecte
 2. ÎNCEPUT PROGRAM
  Înregistrarea întâlnirii
 3. SFERA MUNCII VIEȚII
  WEBINAR MUNCA VIEȚII
  11 Subiecte
 4. SFERA EVOLUȚIEI
  WEBINAR SE
  13 Subiecte
 5. CALEA PROVOC─éRII
  WEBINAR CALEA PROVOC─éRII
  12 Subiecte
 6. SESIUNE DE INTEGRARE CP
 7. SFERA RADIANȚEI
  WEBINAR SFERA RADIANȚEI
  11 Subiecte
 8. CALEA REVELAȚIEI
  WEBINAR CALEA REVELAȚIEI
  6 Subiecte
 9. Sesiune de integrare CR
 10. SFERA SCOPULUI VIEȚII
  ÎNREGISTRARE SCOPUL VIEȚII
  12 Subiecte
 11. CALEA STABILITĂȚII CENTRALE
  ÎNREGISTRARE WEBINAR CSC
  13 Subiecte
 12. SESIUNE DE INTEGRARE CSC
Modul 1, Subiect 2
În desfășurare

Pilonii Cheile Genelor

Progres Modul
0% Complet

Cei 4 piloni sunt: Contemplare, Cercetare, Bl├ónde╚Ťe ╚Öi R─âbdare. Pe tot parcursul Secven╚Ťei de Activare ne vom referi la ei.

├Än prima parte vom pune accentul pe Contemplare ╚Öi Cercetare, pe deschiderea min╚Ťii at├ót de necesar─â pentru a putea dezactiva, m─âcar temporar la ├«nceput, mecanismul nostru defensiv artificial, cel pe care ni l-am creat de mici pentru a ne proteja de suferin╚Ť─â (╚Öi pe care ├«l ├«mputernicim constant), mecanism care, ├«ns─â, ne conduce fix c─âtre suferin╚Ť─â ╚Öi dezam─âgire. Motivul este simplu, suferin╚Ťa este un semnal de alarm─â c─â ceva este ├«n neregul─â ╚Öi dac─â nu ├«n╚Ťelegem acest semnal de alarm─â ci ├«ncerc─âm s─â ne deta╚Ö─âm de el, este ca ╚Öi cum am ap─âsa butonul de Snooze (Am├ónare) la ceasul de╚Ötept─âtor, doar am├ón─âm inevitabilul.

├Än a doua parte a programului vom aborda Bl├ónde╚Ťea ╚Öi R─âbdarea prin cultivarea stabilit─â╚Ťii interne. Bl├ónde╚Ťea ne va Sus╚Üine pentru a fi cu adev─ârat buni cu noi ╚Öi R─âbdarea ne va ajuta s─â a╚Ötept─âm momentul potrivit pentru a ac╚Ťiona.

Prin cultivarea acestor piloni ne asigur─âm, pe c├ót putem, c─â ac╚Ťiunile noastre provin din autenticitatea noastr─â, din sim╚Ťire, din construc╚Ťie, nu dintr-un mecanism defensiv care reac╚Ťioneaz─â de fiecare dat─â la fel ╚Öi ne produce de fiecare dat─â acela╚Öi rezultat. Calea Revela╚Ťiei, una dintre cele 3 c─âi ale Secven╚Ťei de Activare, este calea prin care noi putem decide s─â ac╚Ťion─âm altfel fa╚Ť─â de cum ne-am obi╚Önuit.

C─âl─âtoria prin Secven╚Ťa de Activare este c─âl─âtoria deprogram─ârii noastre de r─ânile noastre transgenera╚Ťionale prin activarea Geniului. Geniul reprezint─â func╚Ťionarea eficient─â a fiin╚Ťei, colaborarea optim─â a tuturor inteligen╚Ťelor de care dispunem. C├ónd Geniul este activ, r─ânile nu mai au putere asupra noastr─â ci cel mult devin ghizi care ne protejeaz─â cu adev─ârat. Manifestarea Geniului reprezint─â rezultatul firesc al cultiv─ârii celor 4 piloni.

ro_RORomână