22 JAN 2024 - 21 jan 2025

366 ZILE ÎN JURUL SOARELUI

Vrei s─â intri ├«n profunzimea celor 64 de Gene Keys / por╚Ťi ale Designului Uman / hexagramele I Ching, ╚Öi s─â le experimentezi?

Facilitator:

Orlando Daniel Stoicescu

AMBASADOR CHEILE GENELOR

Pasionat de Cheile Genelor, am dat peste acest instrument ├«n 2015, al─âturi de precursorul s─âu, Human Design ╚Öi de atunci pot spune c─â m─â ocup cu studierea, experimentarea ╚Öi facilitarea proceselor de ├«nv─â╚Ťare legate de aceste dou─â instrumente. ├Än ultimii ani, de c├ónd am primit titulatura de Ambasador Cheile Genelor, m-am concentrat mai mult pe acest instrument. De aproximativ 5 ani am ├«nceput s─â lucrez cu ciclul experien╚Ťial anual, mai ├«nt├ói prin scrierea unor articole de fiecare dat─â c├ónd o cheie era ├«n tranzit ╚Öi de anul trecut, ├«n programul 365 de zile ├«n jurul Soarelui, prin contempl─âri video. Ce am observat este c─â a parcurge con╚Ötient ciclul m─â apropie de via╚Ť─â, de sim╚Ťire ╚Öi pot observa con╚Ötient cum sunt impactat de tranzit.

Despre ce este vorba

Un program de

366 de zile?

Este un angajament pe durata unui an ╚Öi este un angajament pentru a te alinia cu fluxul vie╚Ťii.

Teoria ├«n Human Design spune c─â Soarele este responsabil pentru aproape 70% din imprintarea noastr─â, deoarece neutrinii, particulele care fac astrologia, Human Design sau Cheile Genelor valide, sunt produse de Soare. Deoarece suntem impacta╚Ťi ├«n fiecare moment de 100 de trilioane de neutrini, suntem influen╚Ťa╚Ťi de informa╚Ťia pe care o transport─â.

Acest program se refer─â la descifrarea ╚Öi interpretarea acestei informa╚Ťii, iar Cheile Genelor, Human Design ╚Öi I Ching vor fi folosite ├«n acest proces pentru a ne ajuta.

├Äncepem pe 22 ianuarie 2024 deoarece ├«n aceast─â zi, cheia 41 intr─â ├«n tranzit. Cheia 41 este informa╚Ťia care impacteaz─â codonul start din ADN, iar acesta este primul pas ├«ntr-un ciclu experien╚Ťial, de aceea putem spune c─â suntem influen╚Ťa╚Ťi s─â ├«ncepem din nou, s─â ├«ncepem un nou ciclu de experien╚Ťe, un ciclu care se va ├«ncheia cu cheia 60, pe 21 ianuarie 2025.

├Än aceast─â perioad─â, vom tranzita toate cele 64 chei, vom avea oportunitatea s─â afl─âm despre ele, s─â le sim╚Ťim, s─â experiment─âm influen╚Ťa lor.

Este un program profund, asta ├«╚Ťi pot spune. E╚Öti preg─âtit/─â pentru provocare?

Contemplarea cheii 61:

Siddhi: SFINȚENIE
Dar: INSPIRAȚIE
Umbr─â: PSIHOZ─é

For you

Ce vei primi?

Acest program este o unealt─â extrem de puternic─â pentru a te conecta cu fluxul vie╚Ťii, pentru a ╚Öti ce fel de informa╚Ťie tranziteaz─â corpul t─âu ╚Öi, de asemenea, pentru a te ajuta ├«n procesul t─âu decizional. Din aceast─â stare de d─âruire, Geniul t─âu creativ poate lucra ╚Öi ├«╚Ťi poate oferi ceea ce ai nevoie. Dac─â exist─â blocaje, le po╚Ťi sim╚Ťi, ╚Öi totodat─â le po╚Ťi ├«n╚Ťelege mai bine.

01

Ziua și ora când o cheie intră în tranzit

Acest lucru este foarte important pentru a ├«n╚Ťelege ce informa╚Ťie tranziteaz─â corpul t─âu ╚Öi cum po╚Ťi fi influen╚Ťat/─â s─â ac╚Ťionezi ├«n urm─âtoarele 5-6 zile.

02

Cele 8 influen╚Ťe energetice anuale

Aici intervine I Ching ╚Öi Human Design. Fiecare an este ├«mp─âr╚Ťit ├«n 8 p─âr╚Ťi datorit─â trigramei infrerioare a fiec─ârei chei. Din moment ce intr─â o trigram─â inferioar─â ├«n tranzit, va r─âm├óne ├«n aceea╚Öi pozi╚Ťie pentru urm─âtoarele 8 chei, oferind astfel o tem─â a acelei perioade. ├Än╚Ťeleg├ónd ╚Öi experiment├ónd aceast─â tem─â, ├«╚Ťi va fi mult mai u╚Öor s─â te adaptezi fluxului vie╚Ťii din acea perioad─â.

03

Fiecare cheie va avea o contemplare video de 20 - 40 de minute

Fiecare contemplare va include:

 1. O tem─â care s─â te ajute s─â percepi mai u╚Öor esen╚Ťa cheii.
 2. O interpretare în profunzime a umbrei, darului și Siddhi-ului fiecărei dintre cele 64 de chei (pentru a te ajuta în propriile tale contemplări). Contemplările vor fi oferite pe rând, înainte de intrarea în tranzit a fiecărei chei. Contemplările sunt noi (2024)
 3. O contemplare a trigramei inferioare ╚Öi superioare(I Ching) pentru fiecare cheie, pentru a ├«n╚Ťelege mai bine esen╚Ťa hexagramei.
 4. Fiecare poartă / cheie / hexagramă este parte a unui circuit (individual, tribal sau colectiv). Când cunoști rolul din perspectiva circuitului, tema cheii se relevă mult mai ușor.
 5. Partenerul de canal (info-energetic) din Human Design – al─âturi de care leag─â doi centri info-energetici.
 6. Partenerul de programare din Cheile Genelor – al─âturi de care creeaz─â o tem─â mai mare.
 7. Centrul info-energetic din care face parte fiecare cheie / poart─â / hexagram─â. Unele chei sunt legate de modul ├«n care folosim mintea, altele de emo╚Ťii, altele de ego ╚Öi voin╚Ť─â, altele sunt instinctuale, altele sunt pentru distribuirea resurselor de energie.
 8. Inelul de codoni din care fiecare cheie face parte – acesta se refer─â la rolul pe care ├«l are cheia / poarta / hexagrama ├«n corpul nostru, la imperativul genetic pe care ├«l urmeaz─â.
 9. Animal(e) din Dream Arc – Cheile Genelor –┬á pentru Umbr─â, Dar ╚Öi Siddhi. Aceast─â parte nu va fi contemplat─â, ci prezentat─â ca atare. Dream Arc nu se adreseaz─â laturii logice, ci celei abstracte; este despre simboluri, nu cuno╚Ötin╚Ťe.

Din experien╚Ťa programului trecut, am observat c─â fiecare cheie vine cu un mesaj extrem de simplu ╚Öi de impact. Chiar dac─â tot ceea ce am scris mai sus poate p─ârea cople╚Öitor, te asigur c─â nu este, pentru c─â nu trebuie s─â re╚Ťii tot. Este suficient s─â percepi mesajul fiec─ârei chei ╚Öi s─â ├«╚Ťi la╚Öi sim╚Ťirea s─â fac─â restul.

04

Pute╚Ťi adresa ├«ntreb─âri despre tranzit, despre Cheile Genelor, Human Design, I Ching ╚Öi, de asemenea, pute╚Ťi comunica cu ceilal╚Ťi participan╚Ťi.

Aceast─â caracteristic─â este op╚Ťional─â, dar v─â recomand s─â o utiliza╚Ťi. Pute╚Ťi avea ├«ntreb─âri sau pute╚Ťi fi inspirat/─â de contempl─ârile sau experien╚Ťele altora, iar al╚Ťii ar putea fi inspira╚Ťi de ale voastre, dac─â ni le oferi╚Ťi. Platforma site-ului are o facilitate care v─â permite s─â comunica╚Ťi u╚Öor.

De asemenea, putem crea ├«mpreun─â un grup pe Whatsapp pentru anun╚Ťuri (s─â ├«╚Ťi fie mai simplu s─â afli c├ónd o cheie intr─â sau iese din tranzit – voi pune anun╚Ť – ╚Öi, de asemenea, c├ónd un videoclip este disponibil pe platforma site-ului).

Ce spun participan╚Ťii?

C├óteva cuvinte de la participan╚Ťii programului trecut (2023 - 2024):

Programul "365 de zile în jurul Soarelui" a fost o aventură. A fost un angajament și așteptam intrarea fiecărei chei cu nerăbdare.

Personal, am g─âsit util ├«n consolidarea min╚Ťii ├«n fa╚Ťa tuturor tipurilor de mentalit─â╚Ťi de victim─â pe care le-a╚Ö putea avea ╚Öi m-a ajutat s─â percep o nou─â perspectiv─â asupra lumii.

M-a ajutat s─â ├«n╚Ťeleg comportamentele, at├ót ale mele, c├ót ╚Öi ale altora, ceea ce a creat un spa╚Ťiu de lini╚Öte ├«n interiorul meu.

├Än cele din urm─â, mi-a reamintit importan╚Ťa umorului ╚Öi c─â nu trebuie s─â fiu at├ót de serios tot timpul, chiar ╚Öi ├«n fa╚Ťa adversit─â╚Ťilor, interioare sau exterioare.

Este un program care ofer─â darul echilibrului, ac╚Ťiunea luat─â din claritatea min╚Ťii ╚Öi crearea unei baze solide pentru tine ├«nsu╚Ťi.

╚śi cel mai important, nici m─âcar nu trebuie s─â ╚Ötii despre Cheile Genelor, este un limbaj simplu ╚Öi la ├«ndem├ón─â.
Gabriel
Acest program este profund, dar ancorat ├«n simplitate. M─âre╚Ťia se atinge ├«n pa╚Öi mici, dar siguri, a╚Öa func╚Ťioneaz─â acest program. ╚śi ceea ce iubesc cel mai mult la el este libertatea ╚Öi deschiderea pe care le genereaz─â.

Mi-ar fi greu s─â pun aceste dou─â aspecte ├«n mai multe cuvinte, dar ├«ncearc─â acest proces ╚Öi ╚Ťine-te de el, vei fi uimit de rezultatele practice pe care le ob╚Ťii ├«n 3 p├ón─â la 6 luni de la ├«ncepere.

Nu conteaz─â pe care parte te afli, unii oameni se concentreaz─â mai mult pe partea practic─â, material─â, pe ceea ce poate fi observat ╚Öi experimentat pe deplin ├«n plan fizic, ├«n timp ce al╚Ťii dintre noi se orienteaz─â mai mult spre partea interioar─â a vie╚Ťii, la imaterial ╚Öi imagina╚Ťie, etapele spa╚Ťiului sacru dintre contemplare ╚Öi observarea neutr─â a ceea ce este. Oricum, e╚Öti acoperit.

Ceea ce Orlando ╚Öi Ana au reu╚Öit s─â fac─â cu ajutorul acestei frumoase unelte numit─â Cheile Genelor este s─â creeze o metod─â practic─â de ghidare pentru a acoperi diferen╚Ťa dintre imaterial ╚Öi material, dintre ceea ce este ├«n interior, con╚Ötient sau incon╚Ötient, ╚Öi ceea ce se manifest─â ├«n lume ca rezultat. La prima vedere, nu po╚Ťi vedea asta, dar timpul petrecut cu ei ╚Öi cu to╚Ťi oamenii minuna╚Ťi pe care ├«i adun─â ├«mpreun─â se dovede╚Öte a fi un timp de vindecare profund─â, de hr─ânire a vie╚Ťii ├«n interior ╚Öi ├«n jur, de atingere a ceea ce numim sine autentic sau geniu personal.

╚śi cred c─â scopul final nu este doar s─â-╚Ťi g─âse╚Öti geniul, ci ╚Öi s─â te ├«mprietene╚Öti cu el ╚Öi s─â ├«nve╚Ťi s─â-l invi╚Ťi mai des. Simt c─â m─â ├«mprietenesc, nu doar cu geniul meu, ci ╚Öi din partea geniului meu, ╚Öi sunt recunosc─âtore pentru asta!
Andreea
Sunt recunosc─âtoare pentru generozitatea acestui program, care mi-a explicat cum reintru ├«n suferin╚Ť─â ╚Öi m-a ajutat s─â ├«n╚Ťeleg c─â mul╚Ťi dintre noi ├«mp─ârt─â╚Öim butoane declan╚Öatoare similare. ├Änc─â o dat─â, am ├«n╚Ťeles importan╚Ťa detas─ârii.
Anca
Contemplativ! Provocator! Transformator!

Programul 365 de zile în jurul Soarelui este o adevărată Călătorie a Eroului, la cotele sale maxime!

P.S.: J. Campbell l-ar fi adorat!
Bogdan
Programul 365 de zile m-a sus╚Ťinut ├«n autocunoa┼čtere, ├«n conectarea cu sinele meu, mi-a sus╚Ťinut conectarea cu ceilal╚Ťi, prin prisma con┼čtientiz─ârii darurilor ┼či umbrelor active ├«n fiecare moment. Ptr. mine a fost ca o " re╚Ťet─â" dintr-o carte de bucate: am cam ┼čtiut la ce s─â m─â a┼čtept , ori am ├«n╚Ťeles mai profund evenimentele , emo╚Ťiile tr─âite. Recomand tuturor parcurgerea programului, cel pu╚Ťin odat─â ├«n via╚Ť─â.
Monika
Adev─ârul se reveleaz─â anumitor oameni, al╚Ťi oameni integreaz─â ╚Öi dau mai departe Adev─ârul revelat, astfel ├«nc├ót acesta s─â ajung─â a fi cunoscut de fiecare inim─â preg─âtit─â pentru a se deschide ╚Öi a ├«nflori ├«n lumina zorilor noii Con╚Ötiin╚Ťe. Dac─â te ai n─âscut intr o familie, ├«n care Bucuria Vie╚Ťii este transmis─â din genera╚Ťie ├«n genera╚Ťie, ├«n care Umbrele incon╚Ötientului au fost integrate armonios de c─âtre fiecare membru, ├«n care fiecare a ajuns sa ╚Öi reaminteasc─â rostul ╚Öi menirea ├«n aceast─â Via╚Ť─â p─âm├ónteasc─â, ├«n care simplitatea ╚Öi firescul au devenit obi╚Önuin╚Ť─â, atunci acest program este redundant.

Dar dac─â ├«nc─â sim╚Ťim durere, c├ónd amintirile trecutului ne revin ├«n memorie, dac─â ne cople╚Öesc emo╚Ťii, care revin mereu ╚Öi mereu, f─âr─â a ├«n╚Ťelege motivul pentru care le retr─âim de fiecare dat─â ca ╚Öi cum ar fi prima dat─â, atunci acest program este un pas ├«nainte pentru a ├«n╚Ťelege cine suntem, care este locul nostru ├«n acest univers ╚Öi cum putem face pa╚Öi ├«nainte cu fruntea sus ╚Öi cu inima deschis─â, ├«mputernici╚Ťi pentru a face fa╚Ť─â oric─âror provoc─âri ale Vie╚Ťii.

Aceast─â cale este pentru cei care simt chemarea, cei care au nevoie de claritate ├«n g├óndire, de revela╚Ťiile, care apar ├«n urma procesului de contemplare. Cunoa╚Öterea de sine este primul pas, care ne deschide c─âtre a primi darurile Vie╚Ťii Con╚Ötiente. Multumire Anei, lui Orlando ╚Öi Oamenilor, care au parcurs acest drum de 365 zile ├«mpreun─â, ca un organism viu, cu emo╚Ťii ╚Öi g├ónduri, cu tr─âiri spuse ╚Öi nespuse, con╚Ötientiz─âri care aduc lumin─â unde era ├«ntuneric, care deschid noi u╚Öi, noi c─âi de explorat. Mul╚Ťumesc mie pentru c─â am avut curajul s─â m─â al─âtur vou─â pentru un timp, care p─ârea lung, dar a trecut ├«ntr-o clip─â, o clip─â ├«n care mi-am desenat un contur clar, astfel ├«nc├ót esen╚Ťa rozei din inima mea s─â fie cuprins─â ├«n dalbe petale. Multumire ╚Öi ├«mbr─â╚Ťi╚Öare cu soare!­čĄŚ­čî×ÔŁĄ´ŞĆ
Loredana

SUPORT FINANCIAR

SInergIE

LUNAR

RON 222 Lunar / 12 luni
 • Un program pe parcursul unui an - 366 de zile
 • Aprox. 30 de ore de contempl─âri video
 • Dac─â ai ├«ntreb─âri, le putem aborda ├«mpreun─â - suport pe parcursul programului
 • Probabil cel mai important - o c─âl─âtorie al─âturi de oameni pe rezonan╚Ť─â

PLATA ÎNTREGULUI PROGRAM

RON 2220
 • Un program pe parcursul unui an - 366 de zile
 • Aprox. 30 de ore de contempl─âri video
 • Dac─â ai ├«ntreb─âri, le putem aborda ├«mpreun─â - suport pe parcursul programului
 • Probabil cel mai important - o c─âl─âtorie al─âturi de oameni pe rezonan╚Ť─â
2 luni gratuite

IMPORTANT: Acest program va ├«ncepe doar dac─â via╚Ťa ofer─â cel pu╚Ťin 20 de c─âl─âtori curajo╚Öi noi (al─âturi de cei care vor continua programul de anul trecut) care s─â fac─â parte din el. Dac─â e╚Öti unul dintre ace╚Öti oameni, te rog s─â ape╚Öi butonul de mai jos. Te rog s─â consideri aceast─â ├«nscriere ca un angajament pe tot parcursul anului, este foarte important pentru sinergia grupului.

Vom ├«ncepe pe 22 ianuarie – vei primi pa╚Öii urm─âtori dup─â ├«nscriere.

ro_RORomână