SESIUNI INDIVIDUALE

Sesiune unic─â individual─â Cheile Genelor

Durata: 75 de minute

Unde? ONLINE (ZOOM)

Cost: 440 lei

Dac─â dore╚Öti s─â discut─âm despre profilul t─âu hologenetic, exist─â varianta sesiunii individuale unice ├«n care, ├«n func╚Ťie de nevoile tale putem aborda elementele de baz─â ori s─â intr─âm ├«n profunzimea unui aspect al profilului t─âu.

Mecanismul decizional

Cum iei decizii benefice ╚Öi cum ├«╚Ťi asanezi Geniul prin alegeri nepotrivite

Poten╚Ťialul t─âu

Care sunt abilit─â╚Ťile tale native ce ├«╚Ťi ofer─â pe tav─â timp economisit, bani, energie, resurse ╚Öi ce provoc─âri po╚Ťi ├«nt├ómpina ├«n a le manifesta

Voca╚Ťia

Mul╚Ťi oameni se ├«ntreab─â care le este voca╚Ťia, aceasta reprezent├ónd dezl─ân╚Ťuirea noastr─â de ceea ce ne asaneaz─â manifestarea Geniului. ├Än sesiune abord─âm care este provocarea ce st─â la baza manifest─ârii Voca╚Ťiei tale.

Stabilitate și instabilitate internă

Stabilitatea intern─â st─â la baza unei vie╚Ťi cu adev─ârat bune. Cu ajutorul profilului hologenetic putem defini cum se manifest─â instabilitatea ├«n cazul t─âu, astfel ├«nc├ót s─â ╚Ötii c├ónd nu este momentul potrivit pentru ac╚Ťiune.

Ce te hrănește cu adevărat

Geniul are nevoie de Sus╚Üinere, are nevoie s─â fie hr─ânit. Cu ajutorul profilului hologenetic po╚Ťi afla ce anume te hr─âne╚Öte cu adev─ârat ╚Öi de ce este at├ót de important pentru tine acel aspect (poate s─â nu fie la fel de important pentru cei din jurul t─âu)

Abordez întrebările tale

Nu ├«nseamn─â c─â am un r─âspuns de fiecare dat─â, ce ├«╚Ťi pot spune este c─â exist─â de fiecare dat─â o cauz─â pentru un efect, de aceea profilul hologenetic ├«╚Ťi poate fi o bun─â oglind─â pentru a recunoa╚Öte cine ai devenit ╚Öi cine po╚Ťi deveni.

├Än func╚Ťie de mersul discu╚Ťiei sau la cererea ta pot aborda ╚Öi alte lucruri, ├«n limita timpului:

FOARTE IMPORTANT: Dac─â e╚Öti la ├«nceput de drum, recomand parcurgerea doar a elementelor de baz─â, altfel risc─âm o supradoz─â informa╚Ťional─â care ne va obosi pe am├óndoi. Elementele de baz─â (cele reprezentate mai sus cu pictograme: Mecanismul decizional, Poten╚Ťialul t─âu, Voca╚Ťia, Stabilitatea ╚Öi Instabilitatea intern─â, Ce te hr─âne╚Öte cu adev─ârat) reprezint─â punctul de pornire pentru celelalte ╚Öi eu, unul, lucrez preponderent cu ele.

Sesiunea se poate desf─â╚Öura ├«n dou─â moduri, ori ├«╚Ťi ofer o interpretare a elementelor de baz─â ori abordez profilul conform nevoilor tale.

Sesiunea poate fi ├«nregistrat─â ╚Öi o po╚Ťi revedea ulterior.

Cum te po╚Ťi ├«nscrie pentru o astfel de sesiune? Pentru c─â este nevoie s─â schimb─âm c├óteva cuvinte ├«nainte, ori suni la num─ârul de telefon: 0750.453.721 ori ├«mi la╚Öi un mesaj pe Whatsapp sau Telegram folosind acela╚Öi num─âr: 0750.453.721 . M─â po╚Ťi contacta foarte u╚Öor pe Whatsapp / Telegram sau telefonic folosind pictograma din partea st├ónga jos a ecranului.

GHIDARE PE PARCURSUL MAI MULTOR SESIUNI

Folosesc toate uneltele cu care lucrez (Cheile Genelor, Human Design, Tarot) + experien╚Ťa de 15 ani ca trainer ╚Öi coach + intui╚Ťia pentru a te Sus╚Üine ├«n a ├«╚Ťi manifesta Geniul mai des ╚Öi pentru a te ajuta s─â gestionezi mai bine experien╚Ťele tale de via╚Ť─â.

Manifestarea Geniului

Nu degeaba ai intrat pe acest website: Calea Geniului. Geniul reprezint─â func╚Ťionarea optim─â a noastr─â ╚Öi astfel dac─â func╚Ťion─âm optim, lucrurile au tendin╚Ťa s─â se u╚Öureze, via╚Ťa devine mai relaxant─â, mai lejer─â ╚Öi intr─âm ├«n rolul nostru de co-creator a realit─â╚Ťii.

Rela╚Ťii mai bune

Specialitatea casei ­čÖé Voca╚Ťia mea este legat─â de a ├«n╚Ťelege extremele ╚Öi a le aduce ├«n echilibru ├«n interac╚Ťiunile umane. Dac─â observi c─â rela╚Ťiile tale (de orice fel - personale, profesionale, de prietenie) sc├ór╚Ť├óie, te invit s─â lucr─âm ├«mpreun─â. Scopul este ca tu s─â iei deciziile potrivite pentru tine din acel moment ├«ncolo.

Gestionarea momentelor dificile

Cu to╚Ťii trecem prin perioade mai grele ╚Öi ne ajut─â s─â ├«n╚Ťelegem ce s-a ├«nt├ómplat dar mai ales ce putem face. Nu o s─â ├«╚Ťi ofer solu╚Ťii ci o s─â te Sus╚Üin pe tine s─â ├«n╚Ťelegi ce se ├«nt├ómpl─â ╚Öi s─â g─âse╚Öti solu╚Ťiile potrivite pentru a trece cu bine prin provocare.

Durata: 40 de minute

Unde? ONLINE (ZOOM)

Cost: 250 lei

Cum te po╚Ťi ├«nscrie pentru mentorat? Pentru c─â este nevoie s─â schimb─âm c├óteva cuvinte ├«nainte, ori suni la num─ârul de telefon: 0750.453.721 ori ├«mi la╚Öi un mesaj pe Whatsapp sau Telegram folosind acela╚Öi num─âr: 0750.453.721 . M─â po╚Ťi contacta foarte u╚Öor pe Whatsapp / Telegram sau telefonic folosind pictograma din partea st├ónga jos a ecranului.

ro_RORomână