Cheile Genelor – Cheia 41 (alături de cheia 31)

Orlando Daniel

Orlando Daniel

Articol scris în ianuarie 2021 cu ocazia tranzitului cheilor 41 (Soare) și 31 (Pământ).

Această contemplare este despre cât de acordați suntem cu realitatea și cât de prinși suntem în propriile iluzii despre cum ar trebui să fie lucrurile. Credem că le știm pe toate sau recunoaștem că ceea ce știm este doar o mică părticică a ceea ce este? Acest articol nu este destinat celor care sunt dependenți de propriile răni, le va provoca reacții emoționale puternice și confuzie suplimentară. Citește doar dacă ai curajul să stai față în față cu rănile și traumele tale sau măcar îți dorești asta.

CHEIA 41
Siddihi / Esență: Emanație
Darul: Anticipare
Umbra: Fantezie / Iluzie

CHEIA 31
Siddhi / Esență: Smerenie
Darul: Conducere
Umbra: Aroganță

Cuprinsul articolului de astăzi:

  1. Emanația, stare Siddhică de care mulți se feresc
  2. Fără acceptare, rămânem blocați în fantezie
  3. Integrarea, calea către prezent
  4. Anticiparea chinurilor renașterii
  5. Eliberarea de aroganță și de iluziile care ne susțin aroganța


1. Emanația, stare Siddhică de care mulți se feresc

Siddhi-ul cheii 41 este Emanația și la fel ca celelalte Siddhi-uri, este un aspect non-dual pe care îl regăsim pe fundalul existenței noastre. Cheia 41 este colectivă iar acest Siddhi reprezintă suflarea Întregului care este posibilă datorită fiecărui aspect al acestuia. Fiecare dintre noi este un aspect al întregului și avem rolul nostru în funcționarea acestuia.

Când considerăm că suntem mai mult sau mai puțin decât atât, umbrele Fanteziei (Umbra cheii 41) și Aroganței (Umbra cheii 31, ne conduc ființa. Smerenia (Siddhi-ul cheii 31), starea siddhică complementară cu Emanația ne invită la a nu ne mai zbate pentru a ne îndeplini iluziile ci a simți profund ceea ce este în noi și în exterior, pentru a ne înțelege mai bine rolul și a-l juca.

Înțelegerea duală a Siddhi-ului Emanației ne face să credem că există o emanație bună și o emanație rea, ceea ce duce negreșit la o separare internă care ne face să ne acceptăm doar o parte din noi, încercând să scăpăm de cealaltă. Apare, conștient ori inconștient, un fel de ură viscerală față de cine suntem și o încercare disperată de a ne depăși condiția, considerând că astfel eradicăm partea pe care nu o acceptăm.

Oare câți oameni își urăsc propria emanație, astfel fiind blocați în propriile iluzii (Umbra cheii 41)? Simt să ofer un exemplu, se spune că “fetele bune sunt atrase de băieți răi”. Acele fete nu sunt cu adevărat “bune” ci încearcă să îndeplinească o fantezie a lor sau a părinților ori societății despre cum ar trebui să fie, pentru a fi validate, ascunzând o parte a lor pe care o consideră a fi de neacceptat. De aici vine atracția pentru “rău” și tot de aici vor apărea dezamăgiri mari viitoare.

Doar prezentul contează, viitorul încă nu s-a întâmplat, asta ne-au invitat cheile precedente (60 și 56) să contemplăm. Cheile 41 și 31 întăresc acest mesaj, arătându-ne că a ne pierde în trecut ori în viitor, ne deconectează de prezent. Că nu acceptăm cine am devenit, aici e o altă provocare, însă una care începe cu un pas simplu în teorie, mai greu în practică, însă.

2. Fără acceptare, rămânem blocați în fantezie

Acceptarea este pasul esențial pentru conectarea la momentul prezent, la ACUM. Problema este că mulți oameni înlocuiesc acceptarea a ceea ce este cu un program (o condiționare) prin care percepția le este distorsionată. Cu toții avem butoane pe care dacă ceilalți ni le apasă, simțim puternic să reacționăm. Toate aceste butoane sunt împuternicite de programele menționate mai sus, programe care ne mențin departe de acceptare și deci de a fi în contact cu realitatea.

Cei mai mulți oameni nu își trăiesc viața ci trăiesc conform programelor. Programele sunt vechi, foarte vechi, arhaice chiar și se transmit direct din ADN-ul părinților. Mediul în care copilărim ori ne activează acele programe ori ne eliberează de greutatea lor.

Fiecare dintre noi avem bagaje informaționale pe care le-am moștenit de la predecesorii noștri și dacă nu le observăm, ajungem să le atribuim identității noastre. Dacă ți-aș spune că foarte mulți oameni trăiesc vieți care nu li se potrivesc pentru că în realitate trăiesc vieți alte unor strămoși? Ei cred că își trăiesc viața lor, că sunt ei însă programele îi deraiază tot timpul, ajungând ca în majoritatea timpului să fie “posedați” de vreun străbun și de provocările sale.

Să aducem exorcistul? Nici gând, acceptarea face minuni. Dacă mediul ne-a activat acel program, face parte din experiența noastră de viață. Dacă îl respingem sau încercăm să scăpăm de el, separarea ne va oferi o calitate slabă a vieții, pentru că vom fi tot timpul într-o luptă cu propria noastră persoană. Doar când acceptăm că un program există în noi și avem curajul să ființăm alături de acesta, îl putem transcende.

De ceea ce fugi, nu scapi, ba mai mult îi oferi o putere asupra ta, o putere prin care te domină și prin care te poate încătușa. Acceptarea presupune un proces și asta presupune că e nevoie de timp. Programele despre care scriu nu suportă răbdarea, nu suportă acceptarea, astfel îți șoptesc: „ori îmi retezi capul, ori mă lași să îmi fac treaba”, știind că dacă le retezi capul, le va crește altul la loc.

Nu ai cum să omori programele, nu ai cum să uiți de ele. Nici măcar moartea nu ne ajută să le uităm, pentru că e posibil să revenim tot aici pentru a le trăi din nou. Ce putem face este să acceptăm aceste programe și să le ascultăm mesajul. Dacă am sta de vorbă cu ele, ne-ar spune ce avem nevoie pentru a le integra, însă suntem atât de blocați în propriile Fantezii (Umbra cheii 41) și considerăm că noi știm atât de bine încât nu avem nevoie de mesajul lor (Aroganța – Umbra cheii 31).

3. Integrarea, calea către prezent

Știi ce vor programele cu adevărat? Dacă le-ai întreba dintr-o zonă de aroganță, ți-ar răspunde că vor să supraviețuiască însă în realitate vor liniște, vor să fie integrate în Întreg. S-au săturat de separare, s-au zbătut atâtea generații, poate sute, mii ori chiar zeci de mii de ani și nu și-au găsit împlinirea. Ele există pentru că nimeni nu le-a ascultat cu adevărat, nimeni nu le-a integrat, oferindu-le astfel un scop.

Programele sunt ca niște fantome care ne bântuie de când primul om i-a făcut un deserviciu altuia. Fantomele acestea au putere asupra noastră pentru că noi le împuternicim și astfel ne facem și nouă dar și lor un deserviciu. Observi cercul vicios?

Cât timp ne “dăm în cap”, ne rănim reciproc. Îl rănim și pe omul din fața noastră dar în același timp ne menținem rana sângerândă de atâtea generații. Nimeni nu are de câștigat din butonare, nici măcar programele care mențin aceste răni. Este o situație de tipul “lose – lose” (pierzător – pierzător) și nu ne dăm seama de asta.

Darul cheii 41, Anticiparea, ne-ar ajuta să realizăm asta, dacă am putea privi prin iluziile noastre. Cheia 41 este conectată direct cu cheia 30, creează împreună un canal info-energetic ce vorbește despre soartă. Soarta noastră poate fi de a deveni dependenți de dorințele (Umbra cheii 30) și fanteziile (Umbra cheii 41) noastre ori de a lua cu lejeritate (Darul cheii 30) ceea ce gândim și simțim astfel fiind tot timpul conectați cu prezentul, anticipând (Darul cheii 41) ceea ce este cu adevărat important și ceea ce ne ajută să trăim cu adevărat bine.

Dacă învățăm să luăm cu lejeritate viața, descoperim programele care mențin rănile deschise, putem sta de vorbă cu ele, le ascultăm mesajul, facem pace cu ele și le integrăm în ființa noastră, le vindecăm de separare. Aceasta este calea către ACUM, calea către prezent, altfel trăim în continuare viețile altora și ne întrebăm de ce viața e atât de grea și chinuitoare cu noi.

4. Anticiparea chinurilor renașterii

Se spune că oamenii sunt răniți de experiențele prin care trec însă Cheile Genelor ne arată că suntem “răniți din fabrică”. În afară de moștenirea pe care o primim de la străbuni, mai primim și aspecte care necesită integrare. Aceste aspecte sunt destinul nostru, sunt provocările potrivite pentru noi, ne arată rolul pe care îl jucăm.

Când jucăm rolul care ni se potrivește, Anticiparea (Darul cheii 41) este prezentă în noi, simțim profund viața și astfel o decodificăm foarte ușor. Astfel, darul cheii 31, Darul Conducerii ne ajută să experimentăm viața cu încredere. Cheia 41 este o cheie experențială, deschide procesul experențial iar cheia 31 este o cheie logică, ce ne ajută să înțelegem cum funcționează lucrurile. Împreună, cele două daruri ne ajută să trăim în aliniere, în flux, să trăim cu adevărat bine, pentru că nu mai simțim atât de mult separarea.

Un om care trăiește în separare, se simte singur în viața asta, se simte neajutorat, neputincios. Ți-o spun din experiență, am cheia 7 în profilul hologenetic fix în sfera evoluției. Separarea este una dintre provocările mele principale în această viață, de a îmi găsi calea înapoi către Întreg și indirect de a îi ajuta și pe alții să facă asta. Am momente în care mă simt atât de singur și părăsit de către viață încât parcă nimic nu mai are rost. Mă simt precum probabil s-a simțit Iisus în grădina Ghetsimani, anticipând chinurile care vor urma.

Însă fix acele chinuri sunt cele care ne ajută să ne reconectăm cu ființa noastră, pentru că acele chinuri ne smeresc. Când credem că suntem mai presus de viață, doar chinurile ne mai ajută să ne revenim. Fiecare om care trece printr-un proces de reconectare cu Sinele, știe despre ce scriu acum. Acele chinuri sunt necesare la început și din ce în ce mai puțin necesare ulterior. Noi credem că știm atât de multe și ne ținem atașați de propriile credințe încât uităm să fim, însă viața are grijă întotdeauna să ne readucă înapoi.

5. Eliberarea de aroganță și de iluziile care ne susțin aroganța

Vreau să îți ofer un exemplu de aroganță ce ne menține blocați în propriile iluzii: a crede că rănile noastre sunt parte a identității noastre. Știi câți oameni sunt atât de atașați de propriile răni încât nu vor să le dea drumul pentru că le consideră parte a identității lor? Ei anticipează chinurile care vor urma din desprinderea de acea identitatea falsă și astfel aleg să le mențină, doar cine își dorește să sufere?

Mai jos vei găsi cinci exemple de răni, probabil le vei recunoaște pentru că sunt parte a unui bestseller scris de Lise Bourbeau însă acestea pot fi înlocuite cu orice altă rană pe care tu ai descoperit-o în viața ta. Dacă nu ai curajul să îți înfrunți rănile, îți recomand să nu citești ce este scris jos, s-ar putea să îți apese un buton și astfel să resimți o reacție emoțională puternică.

Dacă ai rana abandonului și nu ți-ai făcut curajul să o înfrunți, să știi că ești în aroganță. Oricât de mult te-ai smiorcăi, că una că alta, în realitate îți este teamă că o să îți placă să te simți cu adevărat bine. Ți-ai creat o identitate și nu vrei să îi dai drumul, astfel te chinui în continuare. Dacă te lași condus de rana abandonului și cineva te abandonează, îți face un mare bine, chiar dacă nu îți dai seama. Programele care îți rulează pe fundal te păcălesc că ești un/o oropsită/ă a vieții. Ești blocat/ă într-o iluzie pe care au trăit-o cel mai probabil mulți dintre strămoșii tăi, iluzie care acum a ajuns la tine. Rana abandonului nu există cu adevărat, este doar un construct mental care îți crează o reacție emoțională ce duce la zdruncinarea treptată a corpului. Alegi să te eliberezi, treptat, de această iluzie, ori te lași condus/ă în continuare de ea? Abandonul este o iluzie, nu are cum cineva să te abandoneze vreodată, este o iluzie care te chinuie tocmai pentru a o băga în seama și a o integra treptat. Este un proces care durează timp însă procesul te duce înapoi către tine. Alegi să treci prin chinurile eliberatoare ori lași această iluzie să te chinuie pentru toată viața? Alegerea este a ta!

Dacă ai rana trădării și nu ți-ai făcut curajul să o înfrunți, să știi că ești în aroganță. Oricât de mult te-ai smiorcăi, că una că alta, în realitate îți este teamă că o să îți placă să te simți cu adevărat bine. Ți-ai creat o identitate și nu vrei să îi dai drumul, astfel te chinui în continuare. Dacă te lași condus de rana trădării și cineva te trădează, îți face un mare bine, chiar dacă nu îți dai seama. Programele care îți rulează pe fundal te păcălesc că ești un/o oropsită/ă a vieții. Ești blocat/ă într-o iluzie pe care au trăit-o cel mai probabil mulți dintre strămoșii tăi, iluzie care acum a ajuns la tine. Rana trădării nu există cu adevărat, este doar un construct mental care îți crează o reacție emoțională ce duce la zdruncinarea treptată a corpului. Alegi să te eliberezi, treptat, de această iluzie, ori te lași condus/ă în continuare de ea? Trădarea este o iluzie, nu are cum cineva să te trădeze vreodată, este o iluzie care te chinuie tocmai pentru a o băga în seama și a o integra treptat. Este un proces care durează timp însă procesul te duce înapoi către tine. Alegi să treci prin chinurile eliberatoare ori lași această iluzie să te chinuie pentru toată viața? Alegerea este a ta!

Dacă ai rana umilirii și nu ți-ai făcut curajul să o înfrunți, să știi că ești în aroganță. Oricât de mult te-ai smiorcăi, că una că alta, în realitate îți este teamă că o să îți placă să te simți cu adevărat bine. Ți-ai creat o identitate și nu vrei să îi dai drumul, astfel te chinui în continuare. Dacă te lași condus de rana umilirii și cineva te umilește, îți face un mare bine, chiar dacă nu îți dai seama. Programele care îți rulează pe fundal te păcălesc că ești un/o oropsită/ă a vieții. Ești blocat/ă într-o iluzie pe care au trăit-o cel mai probabil mulți dintre strămoșii tăi, iluzie care acum a ajuns la tine. Rana umilirii nu există cu adevărat, este doar un construct mental care îți crează o reacție emoțională ce duce la zdruncinarea treptată a corpului. Alegi să te eliberezi, treptat, de această iluzie, ori te lași condus/ă în continuare de ea? Umilirea este o iluzie, nu are cum cineva să te umilească vreodată, este o iluzie care te chinuie tocmai pentru a o băga în seama și a o integra treptat. Este un proces care durează timp însă procesul te duce înapoi către tine. Alegi să treci prin chinurile eliberatoare ori lași această iluzie să te chinuie pentru toată viața? Alegerea este a ta!

Dacă ai rana respingerii și nu ți-ai făcut curajul să o înfrunți, să știi că ești în aroganță. Oricât de mult te-ai smiorcăi, că una că alta, în realitate îți este teamă că o să îți placă să te simți cu adevărat bine. Ți-ai creat o identitate și nu vrei să îi dai drumul, astfel te chinui în continuare. Dacă te lași condus de rana respingerii și cineva te respinge, îți face un mare bine, chiar dacă nu îți dai seama. Programele care îți rulează pe fundal te păcălesc că ești un/o oropsită/ă a vieții. Ești blocat/ă într-o iluzie pe care au trăit-o cel mai probabil mulți dintre strămoșii tăi, iluzie care acum a ajuns la tine. Rana respingerii nu există cu adevărat, este doar un construct mental care îți crează o reacție emoțională ce duce la zdruncinarea treptată a corpului. Alegi să te eliberezi, treptat, de această iluzie, ori te lași condus/ă în continuare de ea? Respingerea este o iluzie, nu are cum cineva să te respingă cu adevărat vreodată, doar faci parte din aceeași realitate cu acea persoană, este o iluzie care te chinuie tocmai pentru a o băga în seama și a o integra treptat. Este un proces care durează timp însă procesul te duce înapoi către tine. Alegi să treci prin chinurile eliberatoare ori lași această iluzie să te chinuie pentru toată viața? Alegerea este a ta!

Dacă ai rana nedreptății și nu ți-ai făcut curajul să o înfrunți, să știi că ești în aroganță. Oricât de mult te-ai smiorcăi, că una că alta, în realitate îți este teamă că o să îți placă să te simți cu adevărat bine. Ți-ai creat o identitate și nu vrei să îi dai drumul, astfel te chinui în continuare. Dacă te lași condus de rana nedreptății și cineva îți face o nedreptate, îți face un mare bine, chiar dacă nu îți dai seama. Programele care îți rulează pe fundal te păcălesc că ești un/o oropsită/ă a vieții. Ești blocat/ă într-o iluzie pe care au trăit-o cel mai probabil mulți dintre strămoșii tăi, iluzie care acum a ajuns la tine. Rana nedreptății nu există cu adevărat, este doar un construct mental care îți crează o reacție emoțională ce duce la zdruncinarea treptată a corpului. Alegi să te eliberezi, treptat, de această iluzie, ori te lași condus/ă în continuare de ea? Nedreptatea este o iluzie, nu are cum cineva să îți facă o nedreptate cu adevărat vreodată, doar cu toții suntem supuși acelorași reguli (printre care cauzalitatea), este o iluzie care te chinuie tocmai pentru a o băga în seama și a o integra treptat. Este un proces care durează timp însă procesul te duce înapoi către tine. Alegi să treci prin chinurile eliberatoare ori lași această iluzie să te chinuie pentru toată viața? Alegerea este a ta!

Darul Anticipării (Darul cheii 41) poate fi o comoară ori un coșmar, contează cum îl percepem. Nu toți oamenii au curajul să își acceseze darul Conducerii (Darul cheii 31), lăsând programele despre care am scris mai sus, să îi conducă ființa.

“Cum, îmi spui mie că trădarea este o iluzie, doar eu mă simt trădat/ă” ar putea spune cineva. Da, așa este, cu toții simțim aceste iluzii însă când le transcendem, descoperim că ceea ce înainte ne provoca durere, acum nu ne mai afectează, ba câteodată chiar ne provoacă plăcere ori chiar bucurie. “Cum să îmi aducă plăcere că mă trădează cineva, cum să îmi aducă bucurie. Orlando, ai înnebunit?” ar putea să mă întrebe aceeași persoană. Eu i-aș răspunde simplu: „observi cum îți protejezi identitatea de persoană trădată, considerând că adevărul este și va fi doar cel pe care îl simți acum?” .

Rănile ne afectează cât timp credem în ele și crezând cu tărie în ele, tot ce facem este să ne menținem blocați în aceeași iluzie. Fanteziile (Umbra cheii 41) și Aroganța (Umbra cheii 31) nu sunt rele și nici bune, sunt necesare ca semnale de alarmă că “o să ne-o luăm pe coajă”. Cine rămâne blocat/ă în fantezii și în propria aroganță se chinuie, se forțează, se zbate cât timp alege această cale. Cine este conectat cu ființa sa și cu Întregul, nu mai are de ce să se chinuie, pentru că simte profund ce are de experimentat și alege conștient să o facă.

Darul Anticipării (Darul cheii 41) ne invită să ieșim din iluzie începând un nou proces experențial, proces care ne va învăța cum să gestionăm acea rană, cum să o acceptăm și să o alchimizăm. Astfel suntem în Smerenie (Siddhi-ul cheii 31) față de viață și suntem în pace cu Emanația (Siddhi-ul cheii 41) proprie ce susține Emanația Întregului.

Hai că viața e simplă, noi o complicăm!

CURAJ ÎN A TE PERCEPE CU LUCIDITATE ȘI ASTFEL A TE CONDUCE PE O CALE BENEFICĂ ȚIE!

***P.S. *** Luciditatea referitoare la ceea ce este real și ceea ce este iluzie, este o moștenire pe care o primim fiecare dintre noi. Din cauza condiționărilor primite în copilărie, ne pierdem luciditatea. La un moment dat ne dăm seama de asta și pornim în căutarea acesteia. Unealta pe care o recomand pentru redescoperirea lucidității este Calea de Aur din Cheile Genelor, calea care conține profilul nostru hologenetic. Harta pe care profilul ne-o arată ne ajută să înțelegem modul în care percepem realitatea și cum ne limităm din cauza programelor menite să ne protejeze de viață. alternanță la ei și mă ajută să îi accept din ce în ce mai profund (fac pași mici dar siguri).

Din 26 februarie, alături de Ana Maria Chioc, vom începe un nou program introductiv în Calea de Aur, program în care vom decodifica împreună timp de 4 luni prima și cea mai importantă secvență din profilul hologenetic: Secvența de Activare.

Secvența de Activare este primul pas și cel mai important dintre toate, pentru că aici discutăm despre mecanismul decizional, despre provocările prin care trecem în această viață și despre ce presupune manifestarea geniului nativ ce ne duce în stabilitate. Ce vei primi:

  • 8 materiale noi (diferite de cele din carte) despre fiecare cale și sferă din Secvența de Activare. Este ca și cum ai primi o carte nouă despre Secvența de Activare. Materialele vor fi oferite înaintea fiecărui webinar.
  • 8 webinare în care vin cu lămuriri și exemplificări pe profilul vostru, pentru a înțelege mai ușor modul în care puteți interpreta calea sau sfera
  • 4 sesiuni de sharing facilitate de Ana Maria Chioc, sesiuni în care sunteți susținuți prin a integra informația din materiale și webinare
  • Acces în grupul secret de facebook împreună cu ceilalți participanți
  • Răspundem la întrebări și facem tot ceea ce putem pentru a oferi lămuriri despre cum puteți interpreta Secvența voastră de activare dar și a celor dragi.

Costul pentru toate cele 4 luni îl considerăm mai mult decât rezonabil și am decis să îl menținem și pentru această grupă: 1500 lei. Poți plăti și de pe firmă, dacă te ajută. Dacă nu poți plăti întreaga sumă, există posibilitatea de a plăti în 3 rate de 500 lei sau 5 rate lunare de 300 lei. Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi acest formular: https://forms.gle/TozWxqCkK4yuaxdH9 .

Pentru mai multe detalii despre program (inclusiv programarea webinarelor): https://redpill.ro/program-online-secventa-de-activare-cheile-genelor/

Dacă ți-a plăcut articolul, îmi poți oferi orice altceva dar nu o cafea (nu beau cafea :) ) sub forma unei mici donații. Această donație poate fi unică sau poți alege să fie lunară (în cazul în care dorești să susții scrierea acestor articole și menținerea lor în această formă gratuită pentru toți).

Mulțumesc ❤️
Orlando

Doresc sa donez aceasta suma  
ro_RORomână