Cheile Genelor – Cheia 59 (alături de cheia 55)

Picture of Orlando Daniel

Orlando Daniel

Articol scris în august 2021 cu ocazia tranzitului cheilor 55 (Soare) și 59 (Pământ).

Această contemplare este despre sinceritate și cât de importantă este aceasta în viața noastră. Ne-am construit o viață în care suntem dependenți de măști care mimează perfecțiunea ori ne permitem să fim așa cum suntem, perfecți în imperfecțiunea noastră. Ceea ce este scris mai jos poate fi folosit pentru a evalua modul în care ne construim relațiile.

CHEIA 59
Siddihi / Esență: Transparență
Darul: Intimitate
Umbra: Necinste

CHEIA 55
Siddhi / Esență: Libertate
Darul: Libertate
Umbra: Victimizare

Cuprinsul articolului de astăzi:

  1. Transparența ne arată rolurile pe care le jucăm
  2. Trăim în realități paralele
  3. Masca noastră, cea de toate zilele
  4. Intimitate în libertate
  5. Transmutarea Necinstei și Victimizării

1. Transparența ne arată rolurile pe care le jucăm

Siddhi-ul cheii 59 este Transparența, un Siddhi prin care putem descoperi celelalte Siddhi-uri. Transparența a fost poarta de intrare a multora dintre înțelepții din trecut, atunci când au observat cât de interconectați suntem, au realizat inutilitatea extremelor, alegând astfel calea de mijloc. Transparența ne invită pe fiecare dintre noi să observăm cine suntem cu adevărat și paradoxal să observăm că nu suntem cine credem că suntem.

Transparența ne arată că nu suntem corpul nostru, că mai mult suntem celulele unui corp mai mare, că suntem împreună în această “oală” a vieții. Transparența ne arată că există ceva mai presus de noi și că nu suntem separați ci că suntem parte. Fiecare dintre noi jucăm un rol important pentru Întreg, nu există inutilitate în această realitate.

A face pace cu rolul nostru ne duce către Libertate (Siddhi-ul cheii 55), însă câți dintre noi sunt dispuși să face această pace, nu este neapărat ușor pentru omul care se simte rănit, abandonat, dezamăgit și trădat de către viață, de către Întreg. De aceea, această pace vine în mod natural, în timp, prin deschidere, prin manifestarea geniului, prin accesarea căii de mijloc.

Transparența este cu noi tot timpul, la fel ca oricare alt Siddhi, îl putem accesa oricând. Siddhi-ul este ca un părinte ce oferă copilului libertate de a se descoperi, rămânând disponibil pentru momentul când copilul are nevoie de susținere. Fiecare dintre noi poate accesa această susținere, provocarea este că dacă suntem în conflict / război cu viața, cu Întregul, de cele mai multe ori inconștient, considerăm că susținerea primită de la viață este otrăvită și astfel nu ne interesează.

Acest conflict interior îl avem mulți dintre noi, eu, unul, sigur îl am și de aceea este important procesul. Acesta ne duce treptat către Transparență (Siddhi-ul cheii 59) , către a fi NIMICUL despre care am tot scris, NIMIC care în realitate este TOTUL și astfel a descoperi Libertatea (Siddhi-ul cheii 55). Încercând să fim cineva, să ne creăm o identitate puternică, o personalitate puternică, s-ar putea să ne ajute în această realitate însă prețul plătit s-ar putea să fie prea mare.

Când pășim pe calea de mijloc, identitatea noastră este în același timp bine integrată și dezintegrată. Când nu ne mai identiticăm cu cine credem că suntem, cu măștile noastre, începem să simțim din ce în ce mai mult cât de conectați suntem cu adevărat. Din acel moment, omul nu mai are cale de întoarcere, pentru că realizează efectele pe care le produce în exterior și astfel nu se mai poate păcăli că scopul scuză mijloacele și nici nu mai poate folosi indiferența față de Sine și față de exterior.

2. Trăim în realități paralele

Ai observat cum, de multe ori, ai impresia că trăieși în realități paralele cu alți oameni? Ai observat modul în care aceștia acționează și te-ai întrebat cum de nu realizează ceea ce tu deja ai realizat? Fiecare dintre noi trăiește în propria sa realitate, în funcție de nivelul său de înțelegere, de nivelul conștienței pe care îl accesează în acel moment, am putea spune de frecvența la care vibrează.

Când înțelegem asta, putem fi recunoscători pentru experiența noastră din prezent, pentru că ne arată cu sinceritate cine am devenit. Cheia 59 este despre sinceritate, viața este sinceră cu noi, contează dacă și noi suntem sinceri cu noi și cu cei din jur. Când trăim în realități paralele, doar comunicarea din deschidere ne poate ajuta, provocarea este că cei mai mulți oameni nu se deschid pentru că le este teamă.

Aceștia ajung să își apere poziția, să își apere nivelul, să își apere frecvența. E cam cum procedează cei din SUA care și-au denumit țara lor ca fiind cea mai cea dintre toate, de parcă ar participa la un concurs. În afară de sinceritate, cheia 59 mai ne vorbește despre vulnerabilitate, despre abilitatea de a ne înțelege, fără a lua poziție de superioritate ori inferioritate unii față de ceilalți.

Ai observat cum unii oameni au tendința să se plaseze tot timpul ca fiind superiori ție? Ai observat că există și alți oameni care au tendința să se plaseze tot timpul ca fiind inferiori ție? Aceasta nu este vulnerabilitate ci este o strategie de apărare. Fie că avem tendința de a ne plasa pe poziție de superioritate ori pe poziție de inferioritate, în funcție de situație, o facem pentru că ne este teamă să fim noi în acel moment, astfel alegem să punem o mască ce considerăm că ne va proteja.

Dacă suntem sinceri cu noi, putem observa cum noi ne creăm realitatea, noi creăm și personajele pozitive dar și antagoniștii. Noi creăm conflictele, noi creăm suferința, noi creăm războaiele, ba chiar am devenit dependenți de acestea. Cine am fi noi fără conflictele noastre, fără suferința noastră?

Există o multitudine de realități în care putem fi. Acestea nu sunt undeva departe, precum nici Siddhi-ul nu este departe, toate sunt prezente aici, acum. Când înțelegem asta, începem să ne împăcăm cu stările noastre joase, înțelegând că este doar ceva temporar. Eu am observat cum navighez prin realități și cum atunci când mă înfurii, mi se limitează percepția și atunci când mă deschid mi se lărgește percepția. Putem naviga prin mai multe realități într-o singură zi, în funcție de context, în funcție de trăirea noastră interioară, în funcție de integrările noastre.

Testul omului conștient nu este de a atinge niveluri înalte ci a fi conștient de ceea ce trăiește, indiferent de nivelul pe care îl accesează în acel moment.

Când înțelegem că și ceilalți sunt ca noi, începem să apreciem mai mult rezonanța. Cu oamenii cu care rezonăm putem fi mult mai ușor în Intimitate (Darul cheii 59), în vulnerabilitate, în sinceritate. Ar fi excelent să rezonăm cu toți oamenii însă până acest deziderat nu este posibil, ar fi bine să avem grijă de noi și să ducem doar cât putem și cu cine putem.

3. Masca noastră, cea de toate zilele

Măștile, în loc să ne apropie, ne țin separați în realitățile noastre paralele și astfel ne simțim singuri. E ca și cum ne-am retras într-un loc pentru a ne feri de ceilalți și acolo ne-am construit o fortăreață ca să fim siguri că nu intră cineva. E normal ca în acest context să ne simțim singuri, teama noastră ne ține departe de vulnerabilitate. Mi-a luat 5 ani să îmi dau seama cu claritate de lipsa mea de vulnerabilitate și de modul în care, în mod automat, mă închid și mă deschid față de exterior.

De aceea, când cineva îmi spune că este vulnerabil/ă cu adevărat, ori acel om a trecut printr-un proces profund de decondiționare și recondiționare mentală, emoțională și fizică și astfel a învățat să se deschidă ori, în cele mai multe cazuri, vulnerabilitatea de care vorbește este doar o mască pe care o folosește pentru a se apăra, o mască însă mai deosebită. Masca tot mască este, oricât de colorată și de excepțională ar fi.

Tu ai avea încredere într-un om care exclamă că este vulnerabil/ă?

Vulnerabilitatea este atât de fragilă încât un singur gând o poate înlătura. Ți s-a întâmplat să simți vulnerabilitatea și apoi un singur cuvânt de la celălalt să te ducă spre închidere? De aceea, intimitatea (Darul cheii 59) este un dar care este împărtășit prin prezență, prin simplitate, prin A Fi în acel moment. Dacă încercăm să ne deschidem sau încercăm să fim vulnerabili, aceea este doar încercarea unei măști noi, sperând că aceasta poate funcționează.

Necinstea (Umbra cheii 59) este prezentă atunci când ne ascundem de noi și de ceilalți, considerând că astfel vom avea ceva de câștigat. Necinstea (Umbra cheii 59) ne blochează în Victimizare (Umbra cheii 55), în celebrul triunghi al lui Karpman, victimă – persecutor – salvator. Simpla conștientizare a măștilor poate fi pasul cel mai important către a renunța ulterior la ele.

E important să fim sinceri cu noi și să ne acordăm timp pentru a ne decondiționa și a ne recondiționa conform geniului nostru, este o lucrare ce durează ani pentru a îi simți progresul și este o muncă fără finalitate. Când cineva spune că este un om vindecat, că deja a lucrat cu rănile sale, le-a înțeles, le-a transmutat, s-ar putea ca acel om să poarte o mască și să fie încă în Necinste (Umbra cheii 59).

Vindecarea nu este un act individual, este un act colectiv. Da, noi ne putem face treaba, ne putem elibera spiritul prin cheile 39 și 55, ne putem folosi corpul la potențialul optim, putem fi ori reveni către o sănătate optimă însă atât timp cât trăim în această realitate, vom fi influențați direct și indirect de aceasta.

Oamenii care se dau mai presus ca ceilalți, că ei și-au rezolvat problemele, că au făcut bani fără număr ori că și-au lucrat corpul ca pe o statuie, toți aceștia sunt atinși de umbra Necinstei, nu are cum altfel. Toți aceștia au fost victime care s-au salvat singure, devenind propriul lor persecutor ulterior. Știu că ceea ce am scris aici poate fi considerat a fi controversat, îmi asum asta. Îmi asum și că nu am dreptate, eu scriu ceea ce observ acum în imperfecțiunea mea și ce am observat este că vulnerabilitatea ne ajută să ne vindecăm colectiv și vulnerabilitatea presupune a renunța la măști, la marketingul bazat pe superioritate / inferioritate și pur și simplu să ne acordăm libertatea (Darul cheii 55) să ne manifestăm spiritul, să ne manifestăm geniul. Orice altceva vine dintr-o temere pe care dacă nu ne-o asumăm, s-ar putea să ne ducă în indiferență și să ne mențină în Necinste (Umbra cheii 59).

4. Intimitate în libertate

Oare cine nu vrea să fie liber/ă? Răspunsul la această întrebare variază, sunt mulți oameni care nu vor să fie liberi pentru că nu au fost vreodată. Dacă singura ta viață a fost în sclavie, libertatea o să ți se pară ceva străin. Dacă ne uităm la modul în care ne-am construit societatea, putem observa lipsa de libertate peste tot, la locul de muncă, în relații, în comunicare.

Ne-am construit o societate care creează sclavi pe bandă rulantă, sclavi incapabili de vulnerabilitate și de deschidere. Dacă sclavul s-ar deschide, ar descoperi că este mai mult decât ceea ce i s-a spus și astfel, din curiozitate, ar porni pe drumul către eliberare. Provocarea este că într-o lume a sclaviei și a stăpânilor de sclavi, sclavul pentru a se elibera va suferi. I se vor pune bețe în roate, ceilalți sclavi vor încerca să îl întoarcă din drum, unii fiind chiar cei pe care îi considera ca fiind apropiați, oameni dragi.

Eu nu am întâlnit om în curs de eliberare care nu a suferit și nu suferă în procesul său. De multe ori, suferința ne-a găsit în singurătate, pentru că ne-am desprins de vocile „sirenelor” care ne chemau înapoi în adâncurile întunecate. Totuși, suferința are rolul ei, ne umanizează, ne egalizează, ne aduce în rezonanță. Când înțelegem rolul suferinței, ne eliberăm de aceasta. Ceea ce înainte ne oferea durere emoțională, astăzi ne face să ne simțim puternici, nu-i așa că e minunată alchimia internă pe care corpul nostru o practică, dacă îi permitem?

În timp, omul care alege calea eliberării spiritului, calea Libertății (Darul cheii 55) va prețui din ce în ce mai mult Intimitatea (Darul cheii 59), pentru că va prețui pe cei din jurul său fix așa cum sunt. Putem avea momente de intimitate cu cel mai mare dușman al nostru, atât timp cât ne permitem. Ai observat cum acum poți fi în ură față de cineva iar peste câteva ori ori câteva zile să fii în iubire față de același om?

Necinstea (Umbra cheii 59) ne închide într-o iluzie a idealului, a cum ar trebui să fie lucrurile și astfel ne îndeamnă să ne punem o mască mai colorată ori să îi facem pe ceilalți să poarte fix masca ce ne creează nouă sentimentul de familiaritate.

Familiaritatea nu este întotdeauna același lucru cu rezonanța. Ceea ce ne era familiar înainte, s-ar putea să nu mai fie în rezonanță cu cine am devenit. Este important să menționez că atunci când scriu despre cine am devenit, mă refer la nivelul pe care îl accesăm ca regulă. Un om stabilizat la un nivel înalt, poate excepțional să urce către niveluri superioare ori să coboare către niveluri inferioare ale conștienței. Darul cheii 59, Intimitatea, ne ajută să fim deschiși către aceste fluctuații și să înțelegem, prin simțire, ceea ce se întâmplă cu noi în acele momente.

Suntem liberi printre atâtea frecvențe, fiecare având rolul ei. A încerca să ne blocăm doar în anumite frecvențe ori să cerem altora să ne facă să ne simțim doar într-un anumit mod, aceasta este calea cea mai rapidă către a ne bloca în Necinste (Umbra cheii 59) și în Victimizare (Umbra cheii 55) când observăm că realitatea nu este conform iluziilor noastre.

Intimitatea presupune a nu ne închide permanent față de ceva sau față de cineva, aceasta este o gândire fatalistă, aceasta este o gândire limitată provenită din răni și traume, gândire care ne face să credem că lucrurile nu au cum să se schimbe. Un exemplu poate fi modul în care este tratată infidelitatea în relațiile de cuplu, ca fiind ceva terminal, ca fiind ceva rău, dramatic, care produce suferință grea. În realitatea, infidelitatea poate fi cel mai bun lucru care s-a întâmplat în relația de cuplu ori poate fi indicatorul că drumurile se despart în mod natural. Că acolo nu a existat comunicare, da, însă este important să înțelegem că oamenilor traumatizați nu le este ușor să comunice sincer pentru că în trecut sinceritatea lor a fost pedepsită.

Fiecare dintre noi suntem rezultatul modului în care am fost crescuți și modului în care am experimentat viața. Când înțelegem profund asta, intimitatea începe să devină din ce în ce mai prezentă în viața noastră și astfel ne simțim din ce în ce mai puțin singuri pentru că în loc să ne separăm în realitatea noastră, creăm poduri cu realitățile altora. Libertatea (Darul și Siddhi-ul cheii 55) ne permit să facem asta ori să rămânem separați, este alegerea noastră.

Totuși, este important să menționez că nu putem forța deschiderea, dacă nu ne deschidem, nu ne deschidem. A forța deschiderea este un abuz pe care îl facem împotriva noastră și în anumite situații împotriva altora, devenind astfel victima propriei încăpățânări și poate persecutorul sau salvatorul altuia. Deschiderea se face treptat, prin vulnerabilitate, prin sinceritate, cu ajutorul puterii noastre, nu a disperării.

Când facem ceva din disperare, aceea este încercarea de a găsi scurtături prin a găsi măști mai potrivite scopului nostru. Însă, scopul nu scuză mijloacele pentru că efectul nu se produce în absența cauzelor. Când simțim disperare, acela este momentul să ne îngrijim și să cerem ajutor, să lăsăm altor oameni posibilitatea de a crea poduri cu realitatea noastră.

Ai avut vreodată în față un om care a intrat în disperare și a închis toate podurile cu tine și cu exteriorul? Ai observat cum disperarea îl făcea pe acel om să treacă de la emoție la emoție, să intre într-o spirală descendentă, să vrea să își facă rău, spunând că nu îi pasă? Eu am avut de multe ori oameni apropiați care au intrat în spirala descendentă și de fiecare dată mi-a fost foarte greu să fiu acolo, pentru că acei oameni nu mă doreau acolo, doreau să se răzbune pe viață și implicit pe mine, ca reprezentant al vieții.

Pentru cei care mai au tendința să închidă podurile cu realitățile altora, pentru că suferă, pentru că sunt în război cu viața, atât le spun: vrei să te răzbuni cu adevărat? Dacă da, atunci trăiește cu adevărat bine, aceasta este cea mai dulce răzbunare. Orice altceva înseamnă că îți faci rău, faci și celorlalți rău și tot rău iese pentru toți cei implicați iar viața continuă la fel.

Intimitatea ne ajută să ne vindecăm, pentru că intimitatea creează legături sincere între oameni, legături care nu vin dintr-un calcul de profit ci din bucuria de împărtăși această viață cu alții și din recunoștință. Dacă ceea ce numim intimitate vine dintr-un calcul de profit, aceea este în realitate necinstea noastră, este masca pe care o purtăm, mască ce ne menține în rolul de victimă, persector ori salvator.

Pe măsură ce ne deschidem față de viață și creăm legături cu ceilalți, începem să percepem din ce în ce mai mult din realitate și observăm cât de interconectați suntem cu toții. Acolo singurătatea nu își mai are locul pentru că susținerea este prezentă.

5. Transmutarea Necinstei și Victimizării

Cele două umbre, Necinstea (Umbra cheii 59) și Victimizarea (Umbra cheii 55) sunt prezente des în experiența noastră de viață și țin de modul în care ne-am construit societatea și relațiile sociale. Când o cultură apreciază mai mult măștile decât autenticitatea și sinceritatea, corupția interioară ia puterea individuală, ține spiritul închis și masca este folosită pentru a se adapta unui mediu considerat ostil.

Cum să fii sincer/ă cu figurile autoritare când acestea nu sunt în rezonanță cu simțirea ta și îți va da cu sinceritatea în cap? Cum să fii sincer/ă cu persoana pe care o consideri iubită atunci când aceasta nu este în rezonanță cu simțirea ta și se va supăra, dându-ți cu sinceritatea în cap? E nevoie de o putere individuală integrată pentru ca omul să aibă curajul să fie sincer în astfel de circumstanțe.

Cheia 55 este fix cheia individuală care susține omul să își trăiască viața conform geniului său, care îi oferă omului curajul de a nu se lăsa influențat de emoțiile puternice ale altora și astfel să își croiască drum printre acestea. Ți s-a înâmplat să ai un moment de sinceritate cu cineva și să primești înapoi emoții grele, poate chiar rafale emoționale ale acelui om?

“Cum îți permiți să simți asta când eu simt altceva?” asta este întrebarea pe care și-o adresează omul care nu poate gestiona sinceritatea.

Cheia 59 este o cheie tribală, ține de modul în care funcționăm împreună, ca grup, în comunitate. Cheia 59 are un aspect special, pentru că este o cheie care este destinată, în umbră, apărării emoționale, iar în dar menită să ne susțină a găsi fix oamenii cu care să interacționăm. Această cheie are un aspect legat de reproducere, este cheia penetrării emoționale și ne arată o lecție delicată, dacă penetrăm emoțional pe cineva, să o facem din sinceritate și vulnerabilitate.

Dacă intrăm în spațiul cuiva, folosind măști și păcăleli, penetrarea emoțională nu va duce către intimitate ci către căutarea profitului. Dacă suntem sinceri cu noi, observăm că marea majoritate a relațiilor sunt construite pe această fundație crăpată. Așa procedăm, ca societate, în relațiile de cuplu, în relațiile de prietenie, în relațiile profesionale, căutăm profitul în loc să căutăm vulnerabilitatea.

Ai observat răceala cu care sunt conduse afacerile, ba chiar în anumite cărți această răceală este considerată o regulă de netrecut. Luăm oameni cu care să lucrăm, fără să îi luăm în familia noastră, în tribul nostru, în comunitatea noastră, oferindu-le în schimb un salariu la final de lună, spălându-ne pe mâini de orice altă responsabilitate.

Cum să simtă omul vulnerabilitatea, deschiderea necesară pentru ca acesta să crească? Oare așa procedăm și cu copiii, le dăm jucării ca să nu petrecem timp cu ei și apoi ne felicităm că suntem părinți buni, copiilor nelipsindu-ne nimic? Oare nu le lipsește cel mai important element, acela care nu are legătură cu ceva care poate fi obținut de pe urma profitului? Oare nu le lipsește intimitatea?

Avem provocări mari cu intimitatea în această societate, ne-am dus atât de departe pe calea profitabilității încât am uitat să ne conectăm și să ne susținem reciproc pe bază de rezonanță.

Dacă te întrebi cum poți transmuta Necinstea (Umbra cheii 59), calea ține de a sta față în față cu ego-ul tău și a fi sincer/ă cu tine despre ceea ce simți. Acesta este un exercițiu care, de cele mai multe ori, nu funcționează din prima, e nevoie de ceva repetiții până reușim să ne conectăm cu simțirea. Omul condiționat își va înlocui simțirea cu idei, cu dogme mentale și astfel devine ca un roboțel căruia dacă îi apeși un buton, va acționa într-un fel prestabilit.

Intimitatea presupune adaptare, deci modul în care interacționăm cu ceilalți este de fiecare diferit, din “altă energie”, fără a încerca să obținem un rezultat ci observând, simțind și bucurându-ne de experiență. Eu, recunosc, învăț ce înseamnă intimitatea, învăț ce înseamnă libertatea. Paradoxul este că nu am nevoie să le învăț, ele sunt accesibile, însă condiționările sunt acolo, le observ cum mă opresc. Așa că învăț cum să le gestionez și astfel am observat că intimitatea este din ce în ce mai prezentă în viața mea. Pornind de la o minte extrem de condiționată, bazată pe chestii fixe, fiind încăpățânat de rezultate, nesiguranța care mă apucă atunci când intru în intimitate m-a speriat la început și încă mă sperie însă atunci mă simt viu, atunci simt că relaționez cu adevărat cu cineva ori cu Întregul prin intermediul cuiva.

Dacă te întrebi cum poți transmuta Victimizarea (Umbra cheii 55), îți recomand să observi realitățile în care crezi, realități pe care ți le-ai creat. Pentru ca victima să își păstreze rolul, inconștient, face orice pentru ca povestea sa de suferință să rămână în picioare. Astfel, victima își creează fix realitățile în care să rămână victimă, pentru a își păstra identitatea, chiar dacă spune că nu îi convine și că ar vrea să trăiască altfel.

De cele mai multe ori alchimizăm Victimizarea (Umbra cheii 55) atunci când ne săturăm de realitățile pe care le-am creat și nu ne servesc, alegând să creăm, din Libertate (Darul cheii 55) realități noi ori să consolidăm realități benefice care ne susțin prin vulnerabilitate, prin Intimitate (Darul cheii 59).

Intimitatea (Darul cheii 59) este calea către a trăi din nou împreună, doar societatea aceasta în care trăim propune ca stil de viață, izolarea fiecăruia în realitatea sa, pentru a fi mai ușor de controlat. Astfel, în relația de cuplu ne izolăm, în relațiile de prietenie ne izolăm, în relațiile profesionale ne izolăm și apoi ne mai întrebăm de ce suntem atât de anxioși și depresivi?

Fiecare dintre noi poate face pași în direcția Intimității (Darul cheii 59), acolo suntem cu adevărat în Transparență (Siddhi-ul cheii 59), acolo nu avem nimic de ascuns, pentru că suntem în conexiune și în conexiune primim și oferim susținerea sub mai multe forme. În conexiune, în intimitate suntem cu adevărat susținuți și acolo Libertatea (Darul și Siddhi-ul cheii 55) este întrupată și acolo unde libertatea este întrupată, nimic și nimeni nu te poate separa de tine.

CURAJ ÎN A FI ÎN INTIMITATE, ÎN SIGURANȚĂ ÎN MIJLOCUL FURTUNII DIN JURUL TĂU!

P.S. Dacă ceea ce ai citit este pe sufletul tău și dorești să îți cultivi Darurile, alchimizând Umbrele, te putem susține, eu și cu Ana Maria Chioc, prin programul online de 4 luni, Secvența de Activare. Este a șasea oară când, împreună cu Ana, susținem acest program și de fiecare dată a fost o experiență revelatoare pentru noi și pentru cei care s-au implicat în parcurgerea acestui program.

Programul este dedicat celor care sunt la început cu Cheile Genelor și doresc susținere pentru a lucra de la 0 cu această unealtă (Secvența de Activare fiind primul pas) și celor care lucrează de ceva timp cu cheile însă simt nevoia de inspirație și de parcurgerea într-un cadru organizat a acestei secvențe.

Programul începe în 17 septembrie 2021 și se termină în 25 ianuarie 2021. Vom explora împreună fiecare sferă și cale din Secvența de Activare și mai ales rolul liniilor. Ceea ce vom parcurge în program te poate ajuta să interpretrezi secvența noastră de activare a ta dar și a celor dragi.

Secvența de Activare este primul pas și cel mai important dintre toate, pentru că aici discutăm despre mecanismul decizional, despre provocările prin care trecem în această viață și despre ce presupune manifestarea geniului nativ ce ne duce în stabilitate. Ce vei primi:

  • 8 materiale noi (diferite de cele din carte) despre fiecare cale și sferă din Secvența de Activare. Este ca și cum ai primi o carte nouă despre Secvența de Activare. Materialele vor fi oferite înaintea fiecărui webinar.
  • 8 webinare în care vin cu lămuriri și exemplificări pe profilul vostru, pentru a înțelege mai ușor modul în care puteți interpreta calea sau sfera
  • 4 sesiuni de sharing facilitate de Ana Maria Chioc, sesiuni în care sunteți susținuți prin a integra informația din materiale și webinare
  • Acces în grupul secret de Facebook împreună cu ceilalți participanți
  • Răspundem la întrebări și facem tot ceea ce putem pentru a oferi lămuriri despre cum puteți interpreta Secvența voastră de activare dar și a celor dragi.

Costul pentru toate cele 4 luni îl considerăm mai mult decât rezonabil și este de 2000 lei. Poți plăti și de pe firmă, dacă te ajută. Dacă nu poți plăti întreaga sumă, există posibilitatea de a plăti în 2 rate de 1000 lei, 4 rate de 500 lei sau 5 rate lunare de 400 lei. Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi acest formular: https://forms.gle/TozWxqCkK4yuaxdH9 .

Pentru mai multe detalii despre programhttps://redpill.ro/program-online-secventa-de-activare .

Dacă ți-a plăcut articolul, îmi poți oferi orice altceva dar nu o cafea (nu beau cafea :) ) sub forma unei mici donații. Această donație poate fi unică sau poți alege să fie lunară (în cazul în care dorești să susții scrierea acestor articole și menținerea lor în această formă gratuită pentru toți).

Mulțumesc ❤️
Orlando

Doresc sa donez aceasta suma  
ro_RORomână