Disciplina autentică vs. Disciplina forțată – 6 noiembrie 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://orlandostoicescu.ro/wp-content/uploads/2023/06/chiron-2-2.png” title_text=”chiron” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/QjTktQpfg4tGxR229″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px”][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font_size=”25px” text_orientation=”center”]

Descriere eveniment:

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” custom_padding=”|0px||0px||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Îmi planificasem să fac un eveniment despre ascendent însă am realizat ulterior că este aproape imposibil din cauză că este necesară o oră extrem de exactă. De aceea, am decis să scot din joben un alt eveniment pe care doresc să îl țin de ceva vreme, „Chiron prin lentila Cheile Genelor” . Acesta este un eveniment dedicate celor curajoși, celor care doresc să parcurgă procesul (re)scrierii ADN-ului / integrării / vindecării și doresc să înțeleagă anumite aspecte pe care acest plasament ni le oferă. Atât îți spun, acest eveniment îl simt a avea o putere aparte prin prisma subiectului pe care îl abordăm.

 Când se ține evenimentul? Marți, 18 iulie între orele 19:30 – 22:00 . Evenimentul este înregistrat și dacă nu poți participa în direct vei primi înregistrarea ulterior (aproximativ jumătate dintre persoanele înscrise la evenimentele pe care le susțin nu pot participa în direct și de aceea există această opțiune)

De ce îți recomand acest eveniment: Îți spun din start că nu ai nevoie, asta este clar, dacă participi te invit să o faci doar pentru că te atrage subiectul și dorești să mai obții o mică piesă de puzzle referitoare la viața ta. Chiron, chiar dacă nu este în matricea noastră genetică, are o influență importantă asupra vieții noastre și ne arată ceea ce ne oferă puterea necesară pentru a reveni pe cale. Chiron are legătură cu vindecarea, da și acest aspect ne arată ceea ce ne împiedică sau ne permite să începem / continuăm procesul de vindecare.

Ce se va întâmpla? Acest eveniment presupune o contemplare a cheii aferente lui Chiron natal dar și a liniei care activează cheia. Informațiile nu sunt menite a fi perfecte și nici permanente ci a te inspira în propriile tale contemplări. Îți pot oferi, însă, un punct de pornire important în a înțelege acest aspect care îți influențează viața.

Cum obții cheia și linia aferentă Chironului? Dacă nu folosești un software special (de tipul Genetic Matrix), ne vom ocupa de acest calcul.

Merită să te înscrii? Habar n-am, dacă mă întrebi pe mine. Dacă ai mai participat la evenimente pe care le-am susținut atunci probabil știi deja răspunsul. Este important de menționat încă o dată că nu ai nevoie de acest eveniment însă este posibil să îți fie de ajutor pe calea ta.

SusȚinere? Și aici e simplu, 200 lei .

Cum te poți înscrie? Foarte simplu, folosind formularul pe care îl poți accesa aici: https://forms.gle/QjTktQpfg4tGxR229  .

Pentru orice alte întrebări, te invit să mă contactezi pe email: orlando@redpill.ro

O zi frumoasă,
Orlando

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/QjTktQpfg4tGxR229″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

ro_RORomână