Orlando Daniel Stoicescu

Cine sunt și cu ce mă ocup?

Salutări, sunt Orlando Daniel Stoicescu și sunt OM. Cu ce mă ocup vine din calitatea de OM. Susțin și sunt promotorul manifestării geniului nativ al fiecăruia dintre noi, este suficient, tot ce avem de făcut este să îl lăsăm să iasă la suprafață și astfel viața devine mult mai ușoară. Mai jos îți prezint pe scurt, metodologia pe care o folosesc și unealta mea preferată.

Decondiționare mentală, emoțională și fizică

 

Procesul decondiționării presupune descoperirea programelor (condiționărilor) pe care le urmăm inconștient și ulterior a alege pe care să le rulăm în continuare și pe care să le oprim.

Cei mai mulți oameni se forțează pentru a elimina anumite programe, înlocuindu-le cu alte programe pe care alții le spun că sunt benefice.

Din experiența personală și a celor cu care am lucrat și lucrez, când geniul nativ iese la suprafață, alegerea se face de la sine, în mod organic. În acest mod descoperim nevoile noastre autentice, nu încercând să le forțăm prin dictatura minții ci prin a crea o conexiune între minte, corp fizic și părțile nevăzute ale ființei noastre.

Acest site este dedicat metodologiei pe care o folosesc în procesul meu și în lucrul cu cei care vin către mine, alături de unelte care îmi sunt dragi (în principal Cheile Genelor). 

 

 

Cheile Genelor

 

Pentru mine, Cheile Genelor reprezintă o unealtă excelentă pentru a ușura procesul decondiționării. La bază se află cartea scrisă de Richard Rudd, carte care poate fi folosită în diferite moduri.

Această carte prezintă 64 de trăiri umane, de scene pe care le creăm în viața noastră și pe care alții le crează alături de noi. Ne sunt prezentate scenele umbroase, cele care mai mult distrug decât creează, ne mai sunt prezentate scenele creative (darurile), care mai mult creează decât distrug și ceea ce se află în spatele scenelor (siddhi-urile / esențele).

Cel mai cunoscut mod, dar nu singurul, de a folosi Cheile Genelor este prin profilul hologenetic. Acest profil oferă o hartă (precisă) a modului în care acționăm în această viață, care sunt provocările noastre, modul în care geniul nativ iese la suprafață, care ar fi obstacolele, câmpul atractor, modul în care colaborăm cu ceilalți și multe altele.

 

 

Despre procesul meu:

După cum scriam și mai sus, sunt OM și am un geniu nativ care atunci când se manifestă, tot ce pot face este să îi ofer condițiile pentru a se desfășura.

La aproximativ 2 ani de când am început documentarea procesului meu am început să scriu. În ultimii 3 ani și jumătate am scris peste 600 de articole de tip Pilula Roșie, articole pe care le-am postat pe facebook, peste 100 de articole referitoare la Cheile Genelor, 50+ articole de tip “Subiecte pentru o inimă deschisă”, am scris materialele pentru 3 programe dedicate Cheile Genelor (echivalentul a 3 cărți). Toate acestea bazate pe experiența procesului decondiționării.

E posibil ca pe viitor să descopăr și alte modalități prin care să îmi manifest geniul nativ, cine știe? 🙂

Ceea ce am scris nu am scris ca să îmi dovedesc că am valoare sau pentru ca orgoliul meu să îmi țină de cald ci pentru a îți oferi un exemplu că atunci când se manifestă, geniul nativ se manifestă.

Astfel ne trăim o viață în care nu ne mai compromitem pentru a obține validare ori resurse ci trăim o viață care ni se potrivește. Aceasta este una dintre misiunile mele aici, să ofer inspirația necesară pentru ca cei care vin către mine, să își trăiască viața în mod autentic.

Când un om trăiește în autenticitatea sa, nu mai are de ce să se compare cu ceilalți pentru că înțelege că suntem diferiți și în același timp complementari.

Cum se manifestă geniul nativ în cazul tău?