Program: Mă pun pe primul loc!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://orlandostoicescu.ro/wp-content/uploads/2023/06/ma-pun-pe-primul-loc-nevoi-relationale-2-2-2.png” title_text=”ma pun pe primul loc – nevoi relationale 2″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/AsaoToNRmoAJvk7A9″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px”][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font_size=”25px” text_orientation=”center”]

Broșură eveniment:

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

[/et_pb_text][igd_embed _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][/igd_embed][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/AsaoToNRmoAJvk7A9″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px”][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font_size=”25px” text_orientation=”center”]

Descriere eveniment:

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” custom_padding=”|0px||0px||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Mă pun pe primul loc!

 Nevoi relaționale folosind Human Design și Cheile Genelor

 

Durata: 12 iunie 2023 – 13 iulie 2023

Modalitatea de susținere: Online – folosind platforma Zoom și Whatsapp (opțional pentru cine dorește să participe la discuțiile din timpul programului)

Facilitator: Orlando Daniel Stoicescu ( orlando@redpill.ro  / orlando.stoicescu@gmail.com )

Organizator: Ana Maria Chioc ( ana.chioc@gmail.com )

 

De ce susțin acest program?

 

Motivul este unul personal, pentru că am realizat, pe propria piele, cât de importante sunt nevoile noastre și cât de important este să le avem îndeplinite. Avem tendința să le reprimăm, să le negăm, să ne fie rușine că le avem, să le respingem, să le înlocuim cu nevoi artificiale bazate pe dogme, pe reguli impuse, să nu avem încredere în ele. Când nu avem grijă de nevoile noastre apar provocări mentale, emoționale și chiar fizice. Când ne punem pe primul loc și totodată ne dorim ca relațiile noastre (de orice fel) să funcționeze și suntem dispuși să ne aducem aportul în mod organic, fără forțări, fără impuneri, putem observa că ajungem în relații optime pentru noi, în relațiile potrivite. Totodată, relațiile noastre actuale (personale ori profesionale) ori vor avea tendința de a se transforma ori va exista separarea care va permite altor relații mai potrivite să apară.

 

Ce presupune programul?

 

Ne vom întâlni în fiecare săptămână, timp de 6 săptămâni, începând cu 7 iunie (ora 19:30) pentru a folosi Human Design și Cheile Genelor pentru a ne înțelege mai bine nevoile din fabrică, cele care ne hrănesc cu adevărat. Datele pentru a calcula cele două profile sunt cele astrologice, data, ora și locul nașterii. Nu este nevoie să știi ceva despre aceste unelte, scopul programului (după cum se observă în descrierea modulelor de mai jos) este să te apropie de nevoile tale, nu să te bage în confuzie despre termenii tehnici folosiți în Human Design și Cheile Genelor. Mai jos găsești o descriere a celor 5 module pe care le vom parcurge împreună.

Vei primi SusȚinerea necesară să înțelegi cât mai bine cu putință temele și să le aplici în viața ta. Menționez că aceste module nu sunt menite să te facă să funcționezi într-un anumit mod, să le folosești ca strategii mentale pentru a îți controla comportamentul sau a controla comportamentul altora, ele te invită la contemplare, la introspecție, la evaluare, la experimentare. Procesul e de durată, poate dura chiar ani de zile până ne acceptăm anumite aspecte (pe care alții le-au negat sau le-au respins la noi în copilărie), programul e menit să planteze semințele necesare sau, în cazul în care deja ți-ai început procesul, să le ude și să le ofere solul potrivit să crească.

 

ÎNTÂLNIRE DE ÎNCEPUT DE PROGRAM: Luni 12 iunie 2023, ora 19:30
Descriere:
În această întâlnire informală, ne cunoaștem mai bine și totodată ne comunicăm care ne sunt așteptările și motivația care ne-a dus către a merge împreună în această călătorie.

 

MODULUL 1: Rolul în sistem
Data: Miercuri 14 iunie 2023, ora 19:30
Subiect: Cum funcționăm în raport cu ceilalți? Modul în care ne conectăm cu cei din jur?
Descriere: Ne ajută foarte mult să înțelegem că semnătura noastră energetică s-ar putea să fie diferită de a celorlalți și că funcționăm într-un mod care s-ar putea să nu fie pe placul altora, aceștia neînțelegând că sunt oameni care funcționează conform unor parametrii diferiți. În relațiile de cuplu, dacă ai o semnătură energetică diferită față de a partenerului/ei, este important să acționezi conform nevoilor tale și dacă primești acceptare și înțelegere, minunat, dacă nu, este important să alegi dacă nevoile celuilalt sunt mai importante ca ale tale. Într-un proiect, o afacere sau la un loc de muncă, este important să înțelegi cum poți contribui și cum nu poți contribui. Faptul că îmi cunosc semnătura energetică și că o respect în viața mea, m-a salvat de foarte multe bătăi de cap și în relația de cuplu, în relația cu prietenii și în viața așa zis profesională.

 

MODULUL 2: Puncte forte
Data: Marți 20 iunie 2023, ora 19:30
Subiect: Care sunt vulnerabilitățile și punctele forte? La ce anume este important să fim atenți pentru a nu fi “prăjiți” 🙂 sau să îi “prăjim” pe cei din jur din interacțiunile noastre de zi cu zi.
Descriere: Acest modul ne arată și mai bine cât de diferiți suntem unii de ceilalți, având puncte forte dar totodată vulnerabilități. Vulnerabilitățile pot deveni puncte forte, atunci când nu ne forțăm să fim într-un mod care nu ni se potrivește, părăsindu-ne centrul pentru a fi, în mod artificial, validați. Punctele forte pot deveni vulnerabilități atunci când considerăm că toți ar trebui să fie ca noi și astfel încercăm să îi schimbăm.

 

MODULUL 3: Nevoia principală
Data: Marți 27 iunie 2023, ora 19:30
Subiect: Nevoia relațională principală
Descriere: Fiecare dintre noi aspirăm către evoluție, către mutație, e în ADN-ul nostru să îndeplinim un anumit rol în umanitate. Chiar dacă rolul fiecăruia este unic, există o nevoie care dacă este îndeplinită ne duce fix către acest rol. Dacă acea nevoie nu este îndeplinită, ne asanăm geniul și funcționăm ca niște roboței, pe pilot automat, jucând roluri care nu nu se potrivesc în poveștile / iluziile (de obicei de grandoare) a celorlalți. Dacă nu suntem atenți la nevoile noastre, s-ar putea să fim atrași în capcane inconștiente ale unor „vampiri energetici”, al unor oameni atât de deconectați de umanitatea lor încât nu îi mai înțeleg rostul și astfel încearcă, de cele mai multe ori tot inconștient, să îi deconecteze și ce cei din jur. Se întâmplă și în relația de cuplu, atunci când partenerii se parazitează reciproc și se țin ostatici, în loc  să se elibereze reciproc și să crească armonios individual și împreună, se întâmplă și cu prietenii dar și în proiecte sau la job, când ne sacrificăm timpul, energia și resursele pentru a face pe plac unor oameni care nu rezonează cu noi ci doar ne folosesc. Nevoia relațională principală este esențială pentru a ne manifesta geniul în această viață, în acest corp.

 

MODULUL 4: Sustenabilitate internă
Data: Marți 4 iulie 2023, ora 19:30
Subiect: Ce ne hrănește cu adevărat?
Descriere: Acest modul completează foarte bine ceea ce am parcurs în modulul anterior, oferindu-ne o imagine completă a modului în care ne hrănim cu adevărat (și cum o facem și de ce avem nevoie) atunci când revenim către sine, către cine suntem noi în acest corp, când acceptăm că suntem diferiți, natura având obiceiul să nu se repete. Împreună vom descoperi cum viața are tendința să nu ne hrănească atunci când nu ținem cont de nevoile noastre și cum ne hrănește și ne oferă tot ce e necesar atunci când ținem cont de acestea.

 

MODULUL 5: Funcționare optimă
Data: Marți 11 iulie 2023, ora 19:30
Subiect: Grupul potrivit / Energia potrivită în care funcționăm cel mai bine
Descriere: Nu orice energie ne este potrivită, dacă nu există rezonanță, acest aspect al matricei noastre genetice ne va oferi un semnal de alarmă. Acest modul este cheia prosperității noastre, e ceea ce ne împuternicește să fim cu adevărat noi, să ne trăim viața conform construcției noastre. Înțelegerea acestui aspect ne ajută foarte mult în relațiile noastre, indiferent de calitatea lor. În relațiile de cuplu, ne oferă înțelegerea a ceea ce ajută cuplul să prospere, în relațiile de prietenie, ce te ține cu adevărat acolo, în relațiile profesionale, ce fel de cultură organizațională ți se potrivește, de ce ai cu adevărat nevoie acolo.

 

ÎNTÂLNIRE DE FINAL DE PROGRAM: Joi 13 iulie 2023, ora 19:30
Descriere:
În această întâlnire vom onora călătoria făcută împreună prin a ne oferi reciproc câteva idei, câteva înțelegeri provenite din parcurgerea programului. Ne putem inspira reciproc prin poveștile noastre de viață, prin înțelegerile, prin revelațiile, prin integrările noastre.

 

 

NOTĂ: În Cheile Genelor, este cunoscut faptul că Secvența Venus este despre îmbunătățirea relațiilor. În acest program nu vom folosi această secvență dintr-un motiv simplu, îmbunătățirea relațiilor înseamnă a putea gestiona nu numai ființa ta ci și pe a altora. Acest program este menit să te ajute să te înțelegi mai întâi pe tine, pentru ca apoi, în timp, să poți gestiona din ce în ce mai bine și trăirile altor oameni. Programul acesta te întoarce la baze, la fundația oricărei relații din care faci parte, la propria ta persoană, de aceea elementele din Human Design și Cheile Genelor pe care le vom folosi vor fi cele care sunt legate de tine, de rolul tău, de mecanismul tău decizional, de vulnerabilitățile tale, de nevoile tale. Nu vom intra în profunzimea acestor unelte ci vom folosi elementele de bază, cele mai simple și care pot fi reținute cât mai rapid și aplicate imediat. Programul nu este menit studiului acestor unelte ci folosirii aspectelor de suprafață pentru a ne îmbunătăți experiența în această viață prin revenirea către nevoile noastre autentice.

 

Cum se va desfășura programul și care e costul pentru parcurgerea sa?

 

Ne vom întâlni online, folosind platforma Zoom (vei primi un link pentru participare înaintea fiecărui modul).

Între module, poți iniția discuții, poți pune întrebări, poți participa la discuții pe grupul de Whatsapp creat special pentru acest program sau îmi poți pune întrebările în privat (dacă nu folosești Whatsapp sau subiectul nu dorești să îl faci public).

Costul întregului program este de 1000 lei, preferabil să fie plătiți integral înainte de începutul programului. În cazul în care îți este mult mai ușor să plătești în rate, poți plăti această sumă în două rate de 500 lei (în luna iunie și luna iulie). În cazul în care nu îți permiți financiar acest program dar dorești să participi, te invit să îmi dai un mesaj privat pe Facebook sau la una din adresele de email: orlando@redpill.ro sau orlando.stoicescu@gmail.com .

 

De ce să participi? Cu ce te poate ajuta?

 

Acest program nu este menit să te facă să crezi că ai nevoie disperată de acesta și că este singura modalitate prin care vei ajunge către nevoile tale. Dacă ceea ce am scris mai sus nu este suficient și ai întrebări, o poți face pe Facebook sau la una din adresele de email: orlando@redpill.ro sau orlando.stoicescu@gmail.com . Sunt foarte multe programe care sunt promovate agresiv, care îți promit marea cu sarea, care îți spun că te vor face perfect, că îți vor salva relațiile, acesta nu este unul dintre ele. Este important să ne onorăm umanitatea, unicitatea, să ne înțelegem mai bine trăirile, comportamentul și de acolo să observăm cum viața are grijă de fiecare dintre noi.

 

Suntem ființe mult prea complexe pentru ca strategiile să funcționeze, de aceea, acest program nu îți oferă strategii, nu te condiționează să fii într-un anumit mod ci îți oferă informații care să îți lărgească perspectiva asupra potențialului tău. Când reușești să te dai la o parte din calea geniului tău și inteligențele tale funcționează în sinergie, nu mai ai nevoie de strategii pentru că observi că deja ai totul în interiorul tău și interiorul tău îți definește exteriorul.

 

Cum mă pot înscrie?

În cazul în care îți dorești să te înscrii, mă bucur că suntem în rezonanță și că alegi să ne SusȚinem reciproc. Sprijinul tău financiar este valoros pentru a îmi continua activitatea în domeniul studiului geniului uman și a modului în care acesta se manifestă ori poate fi asanat.

Pentru a te înscrie la programul “Mă pun pe primul loc! – Nevoi relaționale folosind Human Design și Cheile Genelor”, te invit să completezi acest formular: https://forms.gle/AsaoToNRmoAJvk7A9

 

 

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/AsaoToNRmoAJvk7A9″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

ro_RORomână