PREVIZIUNI DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT, CE SE ÎNTÂMPLĂ ȘI CE SE VA ÎNTÂMPLA DE ACUM ÎNCOLO

Orlando Daniel

Orlando Daniel

Pentru că în astfel de perioade tulburi previziunile sunt la căutare, doar vrem să știm ce se va întâmpla pe viitor, dacă și cum vom fi provocați, am zis să îmi dau și eu cu părerea folosind ciclurile globale provenite din Human Design și interpretate de mine prin Cheile Genelor.

Dacă habar n-ai despre ce scriu, e în regulă, nu voi folosi un limbaj tehnic pe care doar câțiva (cei aleși 🙂 ) să îl înțeleagă. Totodată, dacă cineva obiectează: „nu cred în d-astea”, îi recomand să citească textul și să își tragă singur/ă concluziile. Aici nu e vorba despre a crede ci doar a observa.

Menționez că ceea ce scrie mai jos nu reprezintă adevărul absolut, sunt interpretări personale menite să inspire, nu să dicteze. Fiecare dintre voi va percepe aceste mesaje conform filtrelor sale și așa este și normal. Dacă filtrele mele și ale tale sunt curate sau nu, aceasta este responsabilitatea fiecăruia dintre noi.

CICLUL ACTUAL 1615 – 2027

În acest moment suntem în ciclul global denumit în Human Design ciclul planificării având cheile 37, 40, 9 și 16. Acesta este un ciclu care a început în 1615 și se termină în 2026, ciclu în care provocarea noastră a fost și încă mai este pentru câțiva ani negocierea. Umbrele cheilor 37 și 40 sunt Slăbiciunea și Epuizarea, care vin ca o cauză și un efect direct a negocierii defectuoase.

Dar până la urmă ce ne-am tot negociat în aceste câteva sute de ani? Este simplu, energia, timpul și resursele noastre. Incredibil de foarte mulți oameni și-au vândut energia, timpul și resursele pe “doi bani”, care se dovedesc a fi de multe ori falși. La finalul secolului 17 omul a inventat orașul modern și de acolo mâna de lucru a început să devină din ce în ce mai ușor de găsit. A urmat așa numita “Revoluție industrială” și omul a devenit prins într-o capcană simplă dar eficientă, doar mulți oameni în competiție pentru o mână de locuri de muncă, oferă puterea în mâna celor care angajează.

Cheile 37 și 40 sunt ambele tribale și țin de modul în care emoțiile noastre ne împuternicesc sau dezîmputernicesc voința. Când simțim tristețe pentru că familia noastră nu o să aibă ce să mănânce, voința noastră nu mai este la fel de puternică, nu?

Părăsindu-ne triburile și comunitățile, am ales triburile simulate sub forma orașelor mari, acolo unde nu am avut prea mulți oameni apropiați și aceia de multe ori în competiție cu noi. Cele două chei ne arată că atunci când suntem împuterniciți de comunitatea potrivită, nevoile noastre contează și sunt ușor de îndeplinit.

Omul a încercat să mimeze și acest aspect, inventând sindicatele și acestea fiind de multe ori respinse, cum s-a întâmplat și se întâmplă masiv în SUA, ori sunt în alte cazuri, controlate de interese care nu au legătură cu cele ale membrilor. Cheile 37 și 40 au darurile Egalității și Tăriei de caracter, daruri care vorbesc despre faptul că atunci când ne urmăm nevoile noastre autentice și ne negociem bine timpul, energia și resursele, suntem cu adevărat egalii celorlalți.

O să îți ofer două exemple, primul fiind un om care are timp liber la dispoziție și călătorește prin lume, lucrând când și cum și dacă dorește, pentru că și-a creat un flux în care banii vin ușor datorită pasiunii pe care o pune în munca sa. Al doilea exemplu este un CEO ori un director de companie care lucrează aproape non-stop și care rareori are timp să se relaxeze și să se simtă bine. Chiar dacă primul nu are banii celui de-al doilea, are suficienți bani cât să nu aibă provocări financiare. Care crezi că și-a negociat mai bine timpul, energia și resursele?

Cheile 9 și 16 care sunt alături de 37 și 40 ne arată calea pe care am fi putut să o urmăm și calea pe care am urmat-o. Cheia 9 este conform zicalei: “mai bine fruntaș în satul meu decât codaș la oraș”, având umbra Inerției și darul Determinării. Din cauza distrugerii treptate a comunităților, omul a ales să își construiască viitorul în afara locului care îi permitea îndeplinirea nevoilor. Când ești în competiție directă cu ceilalți pentru resursele care îți țin în viață familia, nu te mai poți baza pe ei să te susțină.

Astfel, o mare parte din omenire a ales să rămână blocată într-o inerție care s-a simțit ca fiind a fi un loc călduț, unde însă nevoile nu îi erau îndeplinite și competiția era feroce. Cealaltă parte a ales să conducă această cursă de șobolani, aruncându-le firimituri, din când în când, astfel încât să nu se răscoale. Umbra cheii 16 este Indiferența și arată locul unde s-au blocat ambele tabere, prima fiind indeferentă la nevoile lor iar a doua fiind indiferentă la nevoile celorlalți.

Dacă punem cele 4 chei în context, cheia 37 este idealul ciclului, iar acesta este ori să ajungem, ca umanitate, să simțim că suntem egali (darul cheii 37) între noi, ori să ne simțim slabi (umbra cheii 37) și neajutorați în fața semenilor noștri, astfel încercând să devenim mai „cu moț” față de omul de lângă noi.

Cheia 40 este poarta de acces față de nevoile noastre ori poarta care ni se închide în nas. Când ne epuizăm (umbra cheii 40), ne blocăm accesul către nevoile noastre și către geniul nostru nativ, când însă avem tăria de caracter să spunem NU ofertelor găunoase făcute de oameni care vor doar să profite de noi, atunci nevoile noastre încep să fie îndeplinite treptat cu ajutorul geniului nostru nativ care începe să ne servească cu adevărat.

Cheia 9 este ceea care ne susține manifestarea geniului nostru nativ ori care ne asanează geniul. Când suntem blocați în inerția (umbra cheii 9) provocată de negocieri păguboase, geniul nostru nativ este asanat, doar nu avem nevoie de el. Când tăria de caracter venită din idealul că ceilalți sunt la fel ca noi, ne-a ajutat să ne negociem timpul, energia și resursele, geniul nativ iese la suprafață și se manifestă din plin.

Cheia 16 este scopul ciclului pe care îl terminăm în 2026, ori ajungem să fim indeferenți față de nevoile noastre, nevoile celorlalți și nevoile umanității astfel mergând încet dar sigur către auto-distrugere ori descoperim entuziasmul susținut de viață, entuziasmul venit din faptul că negocierile noastre ne-au dus către oameni asemenea, către oameni care se respectă și respectă cu adevărat. Darul cheii 16 este versatilitatea și ne arată că atât timp cât rămânem „fruntași în satul nostru”, suntem cu adevărat susținuți și liberi să ne manifestăm geniul nativ și astfel să ne ascuțim simțurile și să ne dezvoltăm măiestria.

Ce observăm acum este, din punctul meu de vedere, o mimare generală a darurilor celor 4 chei. Mulți oameni vor cu disperare să obțină egalitatea, chiar dacă nu o cultivă (vezi mișcările revoluționare prin care se dorește încheierea rasismului și inegalităților prin impunere și forțări). Totodată, mulți oameni mimează tăria de caracter când de fapt ei doar se forțează să își mențină niște măși care să le ofere profit de imagine, social ori chiar financiar. Mai observăm mimarea darului 9, Determinarea, când în realitate oamenii care mimează acest dar sunt epuizați și se simt neîmpliniți. Să mai zic și de mimarea entuziasmului provenit din darul cheii 16 (versatilitatea)?

Ca o concluzie, aș putea spune că mesajul acestui ciclu este, dacă nu ai grijă de nevoile tale, îndepărtându-te de ele și de cei care te putea susține pentru a le îndeplini, ajungi în indiferență față de tine, față de nevoile tale și ale altora trăind blocat/ă în inerția provenită din condiționările care îți controlează ființa. Dacă ai grijă de nevoile tale și trăiești pe lângă oameni apropiați, percepi viața cu entuziasm și cu determinare.

CICLUL URMĂTOR 2027 – 2438

Din 2027 începe un nou ciclu global (se termină în 2438), ciclu care are cheile 55, 59, 34 și 20. Idealul este reprezentat de cheia 55: LIBERTATEA. Astfel, dacă ne-am făcut treaba bine în acest ciclu și ne-am negociat timpul, energia și resursele, alăturându-ne oamenilor potriviți care să ne susțină entuziasmul, simțim de pe acum LIBERTATEA. Altfel, devenim victime (Umbra cheii 55) ale propriilor alegeri, trezindu-ne fără resurse, fără prieteni, fără energie și fără timp disponibil. Având în vedere că o mare parte din populație lucrează de la „salar la salar”, lucrurile sunt evidente. Umbra cheii 55 ne arată blocajul în triunghiul victimă – persecutor – salvator.

Dacă nu ne negociem mai bine de pe acum resursele interioare, vom fi întemnițații celor care ni le-au cumpărat.

Ra Uru Hu, fondatorul Human Design a spus că acest ciclu care vine este unul care are legătură cu individualitatea, doar cheia 55 este individuală și că instituțiile pe care ne bazăm vor pica una câte una. Așa cred că va fi, doar că nu am aceeași viziune pesimistă ca a sa. Cheia 59 este cea care, în următorul ciclu, ne va permite sau ne va bloca accesul către geniul nostru nativ și cheia 59 este o cheie TRIBALĂ.

Deci, interpretarea mea este că dacă ne alăturăm altor oameni, formând comunități noi, în timp, vom construi, în mod organic, instituții care ne vor servi. Societatea auto-sustenabilă poate fi baza acestor instituții. Tehnologia ori va fi folosită pentru a sprijini comunitatea ori pentru a controla comunitatea.

Darul cheii 59 este Intimitatea și este despre SINCERITATE. Sinceritatea cu noi dar și deschiderea față de ceilalți ne va permite evoluția împreună, ca umanitate. Cei care nu pot fi sinceri cu ei și cu ceilalți nu se vor alătura acestor comunități, rămânând prinși în competiția acerbă cu cei care i-ar fi putut fi aliați. Umbra cheii 59 este Necinstea, cei necinstiți cu ei și/sau cu ceilalți vor fi ca niște Zombie, fiind corupți de programele / condiționările în care cred cu tărie și care îi duc către auto-distrugere.

Cheia 34 este cea care gestionează manifestarea geniului nostru nativ. Darul său este Puterea, doar omul LIBER și SINCER este cu adevărat PUTERNIC. Umbra cheii 34 este forțarea, cei care aleg calea necinstei și a victimei / persecutorului / salvatorului se vor forța pe ei dar și pe ceilalți să le urmeze exemplul. Va fi nevoie de tăria de caracter învățată în ciclul precedent pentru a le spune NU.

Scopul ciclului global următor îl regăsim în cheia 20 care vorbește despre reasigurarea de Sine. Umanitatea va putea funcționa în auto-sustenabilitate, fiind reasigurată tot timpul că nevoile de bază îi sunt asigurate ori va pica și mai mult în umbra superficialității (umbra cheii 20). Superficialitatea provine din lipsa de sinceritate față de noi și față de ceilalți care ne plasează într-unul dintre cele trei roluri menționate mai sus (victimă – persecutor – agresor) și care ne consumă resurse enorme.

Superficialitatea se referă la măștile pe care le purtăm, măști care ne pot aduce profituri de imagine, sociale, financiare. Aceste profituri sunt otrăvite pentru că pentru a ajunge la ele ne-am vândut timpul, energia și resursele și ceea ce primim înapoi este epuizarea care vine ca urmare a menținerii unor condiționări / programe care ne deraiază de la esența noastră, de la Sinele nostru. Astfel, ajungem să trăim o viață care nu ni se potrivește pentru că încercăm să nu mai fim noi ci altcineva.

Ca o concluzie a ciclului viitor, dacă suntem noi și dacă ne bazăm pe geniul nostru nativ, pe naturalețea și autenticitatea noastră, vom fi liberi și susținuți de cei din jurul nostru, puțini, mulți, câți ori fi… Dacă vom continua cu lipsa de sinceritate, superficialitatea ne cotropi pe toți și este posibil să ajungem în viitor să trăim distopiile prezentate în cărți ori filme (cum ar fi Blade Runner ori Hunger Games).

Dacă ești în proces de decondiționare și recondiționare mentală, emoțională și fizică cu orice unealtă / tehnică / maestru, cel mai probabil simțeai tot ceea ce am scris mai sus.

Alegerea este a fiecăruia dintre noi și cu cât mai mulți alegem calea geniului nostru nativ și astfel calea colaborării cu geniile native ale celorlalți, cu atât mai repede ajungem către auto-sustenabilitate și către o viață cu adevărat bună (ca umanitate). Altfel, s-ar putea să ne auto-distrugem, doar lipsa de onestitate și frica de aproape, ne poate conduce către conflicte care ne vor rade de pe fața Pământului.

Eu, unul, sper să alegem varianta în care să trăim în armonie unii cu ceilalți. Până când ajungem ca umanitate să trăim asta, este responsabilitatea noastră să o trăim în viața noastră, să ne cultivăm relații sănătoase de tot felul în respect pentru nevoile noastre și ale celorlalți.

Eu îți spun că se poate, ești de acord?

Fie ca inima să Ni se deschidă, mintea să Ni se recondiționeze și corpul să Ni se vindece!

Orlando

Dacă ți-a plăcut articolul, îmi poți oferi orice altceva dar nu o cafea (nu beau cafea :) ) sub forma unei mici donații. Această donație poate fi unică sau poți alege să fie lunară (în cazul în care dorești să susții scrierea acestor articole și menținerea lor în această formă gratuită pentru toți).

Mulțumesc ❤️
Orlando

Doresc sa donez aceasta suma  
ro_RORomână