RETREAT HUMAN DESIGN 20 - 23 IULIE
Cisn─âdioara - Sibiu

FACILITATORI:

Orlando Daniel Stoicescu
9 ani experien╚Ť─â ├«n Human Design (de 4 ani studiez versiunea original─â - Zen Human Design)
Facilitator Calea Geniului
Ambasador Cheile Genelor
Ana Maria Chioc
Ghid Cheile Genelor
Facilitator medita╚Ťii active OSHO
Facilitator Calea Geniului

Unde?

Retreat-ul se va ╚Ťine ├«ntre 20 ╚Öi 23 iulie (de s├ómb─ât─â p├ón─â mar╚Ťi, 4 zile, 3 nop╚Ťi) la Forest Villa Retreat Center ├«n Cisn─âdioara, jude╚Ťul Sibiu, aflat ├«ntr-o zon─â frumoas─â cu p─âdure ╚Öi cu toate condi╚Ťiile necesare pentru a ne relaxa mintea ╚Öi corpul.

Loca╚Ťia este situat─â chiar la marginea p─âdurii ╚Öi la 10-15 min de mers pe jos p├ón─â la Cetatea Cisn─âdioarei. De asemenea, la 10 min de mers cu ma╚Öina de Sibiu. Este clasificat─â la 4 margarete de Ministerul Turismului. Accesul se face direct din ╚Öosea ╚Öi dispune de numeroase locuri de parcare.

Contra cost (60 de lei) exist─â posibilitatea de a cere transport de la gar─â/aeroport la pensiune ori de la pensiune la gar─â / aeroport.

Locuri disponibile: 15 locuri

Func╚Ťionezi DIFERIT fa╚Ť─â de ceilal╚Ťi. Afl─â cum:

De ce s─â vii?

Acest retreat este dedicat Human Design, un instrument valoros pentru a ├«n╚Ťelege rolul nostru ├«n interac╚Ťiunile dintre oameni (dpdv. al informa╚Ťiei ╚Öi energiei). ├Än acest retreat va fi abordat─â versiunea c├ót mai aproape de original, f─âr─â interpret─ârile ulterioare (f─âr─â profil, strategie, autoritate). ├Ä╚Ťi voi oferi ╚Öi propriile interpret─âri dar voi specifica c─â sunt doar ni╚Öte interpret─âri ╚Öi at├ót. Vom parcurge teoretic dar ╚Öi practic construc╚Ťia ta info-energetic─â. Tot ce ai nevoie este de ziua, ora ╚Öi locul na╚Öterii tale.

E╚Öti o persoan─â care se poate baza pe voin╚Ť─â? Ce este voin╚Ťa? Voin╚Ťa este disciplin─â?

E╚Öti o persoan─â “cald─â” sau “rece” din punct de vedere emo╚Ťional?

Care ├«╚Ťi sunt punctele tale forte?

Care ├«╚Ťi sunt vulnerabilit─â╚Ťile?

Exist─â ├«n interiorul t─âu mai multe p─âr╚Ťi care coexist─â (dpdv infoenergetic) sau construc╚Ťia ta este dintr-o bucat─â? ­čÖé┬á

Vrei s─â ├«n╚Ťelegi mai bine cum ├«╚Öi func╚Ťioneaz─â mintea ta? Care este stilul t─âu de a ├«nv─â╚Ťa conform min╚Ťii tale?

Cum faci fa╚Ť─â presiunii mentale / fizice?

Cum stai cu direc╚Ťia ├«n via╚Ť─â? ­čÖé E╚Öti construit/─â s─â ai un sim╚Ť ├«n─âscut al direc╚Ťiei?

+ multe, multe, multe altele.

În afară de acestea vom lucra și cu corpul fizic, nu doar cu mintea. Ana (Ana Maria Chioc) se va ocupa special de acest lucru pentru a exista un echilibru între modul în care ne folosim corpul și mintea.

Un motiv foarte important pentru care s─â vii este s─â te descoperi ╚Öi s─â te relaxezi ├«n propria ta construc╚Ťie al─âturi de oameni care curg ├«n aceea╚Öi direc╚Ťie cu tine!

SusȚinere?

ro_RORomână