[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://orlandostoicescu.ro/wp-content/uploads/2022/07/scenele-vietii-2-2.png” title_text=”scenele vietii” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/Rwkn2z72E3MPVoDw9″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px”][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font_size=”25px” text_orientation=”center”]

Descriere eveniment:

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” custom_padding=”|0px||0px||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Data: 28 iulie 2022 (joi)
Ora: 19:00 (evenimentul este înregistrat și va fi disponibil celor care nu pot participa în direct)

 

Nodurile lunare inconștiente sunt calculate doar în Human Design, nu și în astrologie. Acestea sunt foarte importante, arătându-ne parcursul nostru prin viață și limitările prin care vom trece. Mai jos găsești locul în care le vei găsi atunci când îți calculezi profilul de Human Design.

 

 

Am simțit că este important să susțin acest eveniment, tocmai pentru că suntem într-o perioadă de tulburări externe care se pot simți și în interior. Experiența noastră în această viață este limitată de corp, de cultură, de perioada în care ne-am născut.

Nordurile lunare ne oferă o imagine asupra acestor limitări și cum le transcendem pas cu pas pentru a ne manifesta potențialul în lume. Fiind aspecte inconștiente, acestea sunt menite mai mult evaluării, în primă fază, pentru a oferi minții înțelegerea necesară că este în regulă ceea ce ființa trăiește și că ființa nu este defectă ori că are ceva de schimbat.

Evoluția se întâmplă în mod natural atunci când condițiile sunt îndeplinite, nu poate fi forțată, iar nodurile lunare inconștiente ne arată o parte din povestea acestor condiții.

Vrei să știi cum viața te limitează și te încurajează să îți manifești potențialul indiferent de experiență și vârstă? Acesta este subiectul evenimentului din 28 iulie 2022.

Ai nevoie de aceste informații? Dacă ai mai participat la evenimentele mele atunci deja știi că tot timpul spun că nu, poți trăi și fără ele foarte bine. Dacă, însă, te pasionează subiectul și dorești să înțelegi mai în profunzime viața și mecanismele din spate, atunci poți veni și să te bucuri de ceea ce vei primi.

Voi aborda cele două chei ale nodurilor, nodurile în sine și cum le putem interpreta și mai ales linia și rolul său în poveste. Vor fi și exemplificări ale profilelor unor personalități care au avut un impact asupra umanității, inclusiv persoane din domeniul etichatat ca fiind: spiritualitate.

Costul pentru participare este de 200 lei.

Data: 28 iulie 2022 (joi)
Ora: 19:00 (evenimentul este înregistrat și va fi disponibil celor care nu pot participa în direct)

Pentru a te înscrie, te invit să completezi formularul de aici: https://forms.gle/Rwkn2z72E3MPVoDw9

O zi frumoasă îți doresc,
Orlando Daniel Stoicescu

 

P.S. Acest eveniment este dedicat tuturor, nu doar celor care sunt fluenți în limbajul Cheile Genelor și Human Design. Lucrurile vor fi prezentate într-o manieră ușor de înțeles.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/Rwkn2z72E3MPVoDw9″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

ro_RORomână