[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://orlandostoicescu.ro/wp-content/uploads/2022/07/Secventa-de-Activare-2-2.png” title_text=”Secventa de Activare” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/svZA1L2w4CERbcFK6″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font_size=”25px” text_orientation=”center”]

Descriere eveniment:

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” custom_padding=”|0px||0px||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Eveniment susținut în București, la sală, de Orlando Daniel Stoicescu, ambasador Cheile Genelor.

În weekend-ul 23, 24 iulie te invităm să participi la un eveniment special Cheile Genelor: Secvența de Activare. Secvența de Activare este primul pas și cel mai important în interpretarea profilului hologenetic.

Dacă ești la început de drum cu Cheile Genelor ori încă nu știi nimic despre această unealtă și dorești să lucrezi cu ea, acesta este cursul potrivit pentru a începe.

Aici descoperim modul în care luăm decizii în viața noastră, cum gestionăm provocările, cum permitem sau blocăm manifestarea geniului, cum se manifestă stabilitatea și instabilitatea în fiecare dintre noi și multe altele pe care le descoperim fiecare dintre noi în lucrul cu această secvență.

În Secvența de Activare găsim 4 teme (sfere):

☯️ Munca Vieții noastre, lucrarea pe care am venit aici să o desăvârșim

☯️ Evoluția, ceea ce ne permite ori ne blochează integrarea (evoluția)

☯️ Radianța, ceea ce manifestăm prin simpla noastră prezență

☯️ Scopul Vieții, ceea ce asimilăm și învățăm din experiențele din viața noastre.

 

De ce acest curs este special? Motivul este că Orlando te va invita să abordezi fiecare activare din perspectiva Siddhi-ului, astfel încât să poți gestiona mult mai ușor umbra. Siddhi-ul este nivelul cel mai înalt prezentat în cartea Cheile Genelor, alături de Umbră (nivelul cel mai jos) și Darul (nivelul de echilibru în această realitate). Prin lucrul cu Siddhi-ul, umbra și cu darul devin mult mai lejer de conținut.

Dacă dorești să vii în această călătorie prin Secvența de Activare, investiția este de 500 lei (se va percepe un avans de 200 lei înainte de eveniment) . Link-ul pentru înscriere este: https://forms.gle/gg7cpXD1ccKQd3b7A . Durata este de 2 zile (23 și 24 iulie între 10:00 și 17:30 / 18:00 )

Pentru a participa la curs, ai nevoie de profilul hologenetic generat (ori pe telefon / tabletă, ori printat pe hârtie). În cazul în care dorești să ți-l printăm noi, te rugăm să ne anunți înainte de eveniment.

 

 

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://forms.gle/svZA1L2w4CERbcFK6″ button_text=”Doresc să mă înscriu” button_alignment=”center” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_bg_color=”#7dc421″ button_border_color=”#EDF000″ button_border_radius=”36px” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
ro_RORomână