Sesiuni individuale –
Profilul hologenetic
Cheile Genelor

Ce este profilul hologenetic? 

Profilul hologenetic reprezintă una dintre metodele de a “lucra” cu Cheile Genelor, culegerea de 64 de programe genetice pe care le primim în această viață.

Profilul hologenetic este generat în același mod cu un profil astrologic, cu ajutorul datei, orei și locului nașterii. Profilul poate fi generat gratuit în limba română aici: https://genekeys.com/free-profile/?language=ro

Chiar dacă există asemănări cu astrologia, pot spune că profilul hologenetic și interpretarea sa are mai multe în comun cu I Ching-ul decât cu aceasta. I Ching-ul este una dintre cele 5 cărți clasice ale filosofiei chineze și ne arată modul în care realitatea noastră este construită. Este cunoscut faptul că Gottfried Leibniz, cel care a descoperit limbajul binar, a avut curajul să scoată lucrarea sa la suprafață doar după ce a studiat I Ching-ul.

În același timp, I Ching-ul are legătură cu ADN-ul nostru, existând multiple lucrări care au arătat corespondența între acestea. Profilul hologenetic vine și ne arată modalitatea în care noi ne preluăm rolul genetic la naștere și astfel modul în care suntem construiți să “curgem” prin viață. Când ne trăim viața în concordanță cu rolul nostru genetic, totul devine mult mai lejer și ușor. Când ne trăim viața în opoziție sau altfel față de cum am fost construiți, apar suferința și chinul ca simptome principale ale dislocării noastre.

 

Ce poți afla cu ajutorul profilului hologenetic Cheile genelor?

Mai jos am scris câteva dintre aspectele pe care le poți descoperi cu ajutorul profilului hologenetic. Acestea nu sunt singurele, mai sunt și altele, le-am ales pentru că sunt căutări des întâlnite în umanitate.

Într-o sesiune de 90 de minute abordez în principal primele 3 puncte pentru că din acestea derivă și celelalte însă dacă există întrebări, le voi aborda și pe celelalte. Sesiunea va conține oricum informație, scopul meu nu este să îți ofer toată informația (nu degeaba abordez întreg profilul hologenetic în 3 programe care împreună durează 14 luni) ci să îți ofer un punct de pornire în a îți înțelege mult mai bine viața.

Curiozitatea face parte din experiența umană, dacă după sesiune vei dori să aprofundezi aspectele profilului hologenetic, îți recomand cu căldură să o faci ori de unul / una singură (în sesiune îți voi oferi o modalitate simplă prin care să faci asta), ori în cursuri sau programe (pe care le susțin eu ori alte persoane cu care rezonezi). Ce este important este procesul tău, proces pe care doar tu îl poți trăi și deci înțelege. Ce pot face este să te susțin din exterior cu informație și cu experiențele împărtășite în sesiune.

1. Modul în care ești provocat/ă de către exterior dar și din interior

Fiecare dintre noi este construit să ne aducem aportul pentru evoluția rasei umane. Fiecare dintre noi avem un rol și când ne dislocăm de acest rol (din cauza condiționărilor), apar provocări. Cu ajutorul profilului hologenetic putem descoperi cum arată punerea în scenă a acestor provocări și cum ne comportăm când le întâlnim.

2. Intrarea în stabilitate ori instabilitate

În funcție de modul în care gestionăm provocările, simțim stabilitate internă ori instabilitate internă. Stabilitatea aduce posibilitatea conștienței și deci a lucidității decizionale, instabilitatea ne menține blocați în cercul vicios al deciziilor luate din frică, rușine, pentru a nu supăra, pentru a nu fi învinovățiți, pentru a nu dezamăgi… Profilul hologenetic ne arată cum accesăm stabilitatea internă și cum alunecăm în instabilitate.

3. Manifestarea geniului nativ

Cu acest corp am primit responsabilitatea manifestării geniului nativ. Fiecare dintre noi este construit pentru a ne manifesta acest geniu, avem tot ceea ce ne trebuie. Din cauza condiționărilor menite de a asana geniul nativ, putem ajunge să trăim o viață în care parcă totul vine greu către noi și unde parcă idealurile noastre parcă sunt pe dos față de ceea ce realitatea ne oferă. Manifestarea geniului nativ este un proces organic, natural ce nu poate fi forțat. Geniul nativ se manifestă atunci când există condițiile necesare. Profilul hologenetic ne arată modul în care se manifestă geniul nativ și condițiile necesare acestuia.

4. Modul în care ne îmbunătățim viața relațională ori ne-o îngreunăm

Profilul hologenetic ne arată cu exactitate care sunt “butoanele” noastre, “butoane” pe care dacă ceilalți le apasă, simțim că “ne-au stricat ziua”. Relațiile noastre se îmbunătățesc în momentul în care putem gestiona aceste stări și astfel să respectăm unicitatea și deciziile celorlalți care vin din unicitatea lor. Pentru a putea gestiona stările acestea, stabilitatea internă este necesară, degeaba ne cunoaștem butoanele, dacă acționăm din instabilitate. Mulți oameni încearcă să găsească soluții minune prin care să își îmbunătățească relațiile, cerând să afle, de fapt, moduri noi prin care să controleze stările partenerului / ei. Responsabilitatea butoanelor noastre e la noi și astfel învățăm să respectăm procesul și stările celuilalt.

5. Ce căutăm prin relațiile noastre (personale și profesionale)

Fiecare dintre noi căutăm conștient ori inconștient să simțim o stare, un “câmp” care să fie prezent constant și astfel să ne susțină în viața de zi cu zi. Acel “câmp” degeaba îl vom căuta în exterior dacă nu l-am regăsit în ființa noastră și astfel viața poate fi o lungă căutare a ceva ce nu poate fi găsit doar în exterior. Profilul hologenetic ne arată care este această căutare și ne ajută să o înțelegem mai bine.

6. Vocația

Într-o societate dislocată de ritmurile naturale unde oamenii trăiesc vieți care nu li se potrivesc, vocația a devenit un fel de Sfântul Graal pentru mulți dintre noi. Vocația nu este o destinație exterioară, este ceea ce se declanșează în noi atunci când ne deschidem față de viață, când o putem susține. Aceasta vine ca rezultat direct al procesului “vindecării” (procesul reîntoarcerii către Sine). Fiecare dintre noi ne manifestăm vocația, contează dacă aceasta se manifestă în mod constant sau este doar o excepție în viața noastră de zi cu zi. Profilul hologenetic ne arată manifestarea vocației noastre și modul în care putem simți viața atunci când nu ne mai împotrivim acesteia.

7. Oamenii potriviți / Aliații noștri în viață

Profilul hologenetic ne arată cu exactitate care este aspectul pe care îl manifestă cei care ne pot susține într-un anumit moment. Un om ne poate susține într-un moment dar în altul să nu aibă energia sau starea necesară pentru a o face. De aceea, oamenii potriviți pentru noi sunt aceia care în mod constant ne susțin însă va este important să înțelegem că nu sunt perfecți și astfel vor avea momente în care nu o pot face. Acele momente sunt cele în care viața ne îndeamnă să ne susținem singuri. Ca regulă, dacă noi nu putem susține, vom avea în jur oameni care chiar dacă vor să ne susțină nu vor putea (pentru că nu le permitem). Când noi suntem persoana potrivită pentru noi, putem descoperi aliați acolo unde înainte percepeam competitori sau dușmani.

8. Stilul de lucru preferat

Fiecare dintre noi are un stil de lucru preferat, acesta ne ajută să ne simțim parte a fluxului, să fim “în flow”. Când lucrăm în acest mod, parcă stelele se aliniază iar rezultatele nu mai sunt atât de importante. Avem tendința să credem că rezultatele ne motivează să continuăm însă fără contextul potrivit, rezultatele sunt cel mult “frecție la picior de lemn”. Profilul hologenetic ne arată cu exactitate stilul de lucru preferat, stil pe care nu avem cum să îl forțăm să îl manifestăm când ne dorim ci care vine în mod natural când stabilitatea internă este prezentă și când vocația este manifestată.

9. Scopul vieții

Ceea ce este denumit Scopul Vieții în Cheile Genelor, este de fapt ceea ce am venit aici să descoperim din experiențele noastre, am putea spune să “învățăm”. Nu este un scop fix, este dinamic și poate fi manifestat în cele mai “mărunte” lucruri. Scopul vieții nu este ceva extraordinar, după cum am fost învățați în cultura bazată pe oameni speciali (vedete) ci este ceva ordinar, ceva ce fiecare dintre noi are “din fabrică”. Profilul hologenetic îți arată acest aspect și te ajută să te liniștești, scopul vieții tale este la fel de ordinar ca a celei mai cunoscute vedete. Modul în care îl îndeplinești ține de modul în care îți trăiești viața. Fiecare viață este specială în felul ei.

Care este durata și costul unei sesiuni individuale

Această sesiune este concepută ca fiind unică, doar în cazuri excepționale fiind nevoie de o a doua. Sesiunea este susținută momentan doar online (din cauza situației medicale) cu ajutorul platformei Zoom și constă într-un dialog de 60 – 75 minute. În trecut sesiunea dura 90 de minute însă cu ajutorul experienței acumulate, am reușit să scurtez timpul necesar astfel încât informația să fie concisă și ușor de parcurs. Voi aborda întrebările primite de la tine, astfel încât sesiunea să aibă sens conform experienței tale de viață.

Dacă vei avea întrebări după sesiune despre aspectele pe care le-am discutat atunci (poate a apărut o întrebare ulterior), voi răspunde fără costuri suplimentare.

Sesiunea este înregistrată audio – video și o vei putea urmări ulterior, când dorești.

Costul: 330 lei

Dacă dorești să avem o sesiune individuală te invit să folosești formularul de mai jos ori să îmi scrii un email la adresa: daniel@orlandostoicescu.ro .

Dacă dorești o sesiune individuală, te invit să completezi formularul de mai jos:

11 + 5 =