Mini-curs online - 19:30 - 22:30

SusȚinere: 250 lei

FACILITATOR:

Orlando Daniel Stoicescu
Ambasador Cheile Genelor
Facilitator Calea Geniului

Descriere eveniment

De ceva vreme e în plan să susțin un astfel de eveniment și acum se pare că este momentul. Așa că săptămâna viitoare va fi evenimentul online: SusȚine Geniul copilului cu ajutorul Cheile Genelor.
 
 
Când? Miercuri 18 octombrie 2023, ora 19:30 (încheiem la ora 22:00 cu posibilitatea de a mai petrece în plus 30 de minute dacă sunt întrebări care cer a fi abordate).
 
Modalitatea: online (prin Zoom).
 
Ce se va întâmpla? Voi aborda câteva sfere importante din profilul hologenetic din perspectiva a ceea ce poate face părintele (sau viitorul părinte) pentru a SusȚine Geniul copilului său (și pentru a nu îl asana, fără să realizeze). Cunoașterea ne poate ajuta să înțelegem mai bine comportamentul copilului și care sunt diferențele între părinte și copil (părintele poate fi construit diferit față de copil). Materialele folosite vor fi create special pentru acest eveniment, având în vedere specificitatea acestuia.
 
Este necesar ca părintele să fi lucrat până acum cu Cheile Genelor? Nu. Dacă a lucrat, ajută însă materialele sunt create în așa mod încât să fie ușor de parcurs și de persoane care nu au lucrat până acum cu profilul hologenetic din Cheile Genelor.
 
Vom trece prin tot profilul? Nu vom face asta pentru că nu are sens. Profilul hologenetic este menit a fi parcurs de fiecare dintre noi ca o călătorie, de aceea recomand părinților (va fi recomandare și pe parcursul evenimentului) să facă acea călătorie. Părintele stabil crește un copil stabil, nu putem rezolva prin strategii dezvoltarea unui om, din fașă până la vârsta adultă. Ce putem extrage din profil sunt câteva elemente legate de comportament, de modul în care Geniul se manifestă, care pot fi provocările pe care copilul le poate întâlni (alături de părinte), deci putem folosi această cunoaștere pentru a recunoaște mult mai ușor elementele de autenticitate și a le SusȚine (nu a le asana, cum de obicei facem cu toții atunci când ne-am pierdut luciditatea).
 
SusȚinere: 250 lei .
 
De ce este nevoie? De ziua, ora și locul nașterii copilui. Funcționează? Eu zic că DA însă nu eu trebuie să decid asta (Human Design explică și de ce funcționează – datorită particulei denumită neutrin despre care se spunea că nu are masă dar până la urmă s-a dovedit că da – creatorul Human Design menționa acest aspect cu mult timp înainte ca știința să facă această descoperire).
 
Cum te poți înscrie: completează formularul de aici: https://forms.gle/8XRwUGLr3XTd4tVp6
 
Poți trimite acest mesaj părinților care ar putea fi interesați. A păși pe Calea Geniului este o misiune esențială pentru orice copil dar și pentru orice părinte. Orice om dacă nu își folosește Geniul în această viață se va simți pierdut, inadecvat, în separare față de exterior, chinuindu-se să obțină împlinirea și descoperind că rezultatul de la final nu este cel așteptat, indiferent de rezultatele exterioare pe care le obține (recunoaștere, status, avere). Geniul reprezintă funcționarea eficientă a ființei (toate inteligențele colaborează în mod optim), când funcționăm optim suntem cu adevărat inteligenți. Altfel, ne considerăm inteligenți dar de fapt funcționăm preponderent din teamă și asta ne știrbește inteligența.
 
Pe marți,
Orlando Daniel Stoicescu
Ambasador Cheile Genelor
Facilitator Calea Geniului

ÎN LOC DE

Testimoniale

Tot ceea ce este scris mai jos sunt părerile needitate ale câtorva dintre cei care au ales să meargă pe Calea Geniului alături de mine. Recunosc, nu sunt un fan al testimonialelor pentru că experiența fiecărui om este diferită și rezultatele sunt întodeauna unice. Ce am observat, însă, este faptul că implicarea (nu “toceala” și chinul) produce rezultate. Totuși, rezultatele au nevoie de timp, au nevoie de experiențe, au nevoie de acțiune. Ceea ce ofer nu este o soluție instant (chiar dacă poate la unii oameni să se întâmple instant), este o călătorie, un proces de reconectare cu potențialiul, cu Geniul care este în fiecare dintre noi. Călătoria este simplă (teoretic), necesită, însă, a sta față în față cu “zmeii” și “balaurii” care se împotrivesc manifestării Geniului. Pe aceștia tot noi i-am pus acolo, să stea să ne păzească.

Îl recomand pe Orlando pentru că vine dintr-un spațiu de omenie și are înțelegere asupra provocărilor prin care trecem căci și el a trecut și are provocările lui. Pe lângă asta, are un stil cu lejeritate și creează o atmosferă plăcută în cadrul evenimentelor sale și are capacitatea să vorbească pe înțelesul tuturor. Prin lucrul cu Orlando vei primi înțelegerea asupra tiparelor care te mențin blocat și prin ceea ce el livrează, ești încurajat să fi tu însuți, să îți cunoști nevoile autentice și să îți accepți și iei cu lejeritate diversele provocări. Astfel, ajungi să îți cultivi stabilitatea internă. Cu Orlando, vei învăța să navighezi mai eficient realitatea exterioară, cât și cea interioară.
Gabriel
Am început să particip la programele sustinute de Orlando la inceputul anului 2021 si de atunci sunt “ tot prin zona” . Recomand participarea la programele lui Orlando pentru că primim atât teorie cât si integrări, exemple , cu conexiune și simtire. care ne ajută în procesul nostru interior, lucrul cu noi înșine. Ce am primit eu din acesta coexiune e faptul că mă simt mult mai aproape se mine , simt susținere și in plus acest instrument Cheile Genelor atât informatia cât si grupul sunt ca o busola cumva , când o iau pe arătura revăd un material sau citesc ceva si mă întorc către mine.
Arabela
Parerea mea e ca oamenii se recomanda singuri pe sine si fiecare vine in legatura pe nivelul de vibratie. Cert este ca aduci claritate si pui in un unghi de autoanaliza din care fiecare se poate privi, analiza a felului in care raspunde situatiilor prin care trece, deci ajuti mult la procesul de autocunoastere si de aici a modului de a actiona. Multumesc pentru Perspectiva autentica pe care ai adus o in viata mea si iti doresc asemenea, viata ta sa fie imbogatita de prezenta celor pe care ii ajuti
Adriana
Orlando este “pilula roșie”, este pastila pe care dacă ai curajul să o iei începi să vindeci răni emotionale cronice de a caror existența habar n-aveai. Sa nu te-astepti s-auzi ce vrei, nu, nicidecum!

Orlando nu-și pune mănuși albe pân’ la cot și nu-ți administrează cunoașterea cu un pahar de vin alături și vorbe dulci, de multe ori te zgâlțâie, cu blândețe dar și cu fermitate, cu autenticitate și sinceritate. Orlando nu îmbracă adevarul în poleială dar nici nu-l spune cu brutalitate. Iar asta m-a atras la el. Nu îl recomand, îl super-recomand!!! Călătoria mea prin Cheile Genelor fără pasiunea, implicarea, rabdarea și umorul lui (uitasem să vorbesc despre simtul umorului pe care Orlando îl are) ar fi fost mult mai anevoioasă.

Lucrând cu Orlando veți primi nu doar cunoaștere, veți primi acel entuziasm pe care-l are orice călător atunci când merge în vacanța de vis! Veți primi SusȚinerea si harta cu tot ce-i de vizitat în minunata calatorie a decondiționării si ieșirii din tipare. Autocunoașterea nu e ușoară, e un proces uneori lung și poate fi înspăimântător să dai jos măști si să privești adânc în tine. De aceea am adoptat si eu vorba lui Orlando: CURAJ!!!
Eniko
Recomand cu caldura celor care au curajul de a porni pe drumul cunoașterii de “sine” , celor care vor sa afle care le este menirea pe aceasta lume, cum pot aduce un plus valoare acestei lumi – oamenilor. Îl vor avea alături in acest drum pe Orlando Stoicescu, un OM ce pune multă pasine si dăruire in tot ceea ce face.
Ioana
Te recomand pentru ca abordezi cu seriozitate dar si cu naturalete temele/subiectele iar raspunsurile la întrebări sunt fara cosmetizari, pentru ca esti autentic, iti dai voie sa fii vulnerabil si faci asta firesc (desi uneori doare). Si pentru ca ti se potriveste, iti manifesti darurile, harul, geniul nativ făcând asta!

Si, nu in ultimul rand, pentru toata pregatirea ta, experienta ta si pentru tenacitatea cu care tu insuti lucrezi continuu cu tine astfel incat sa poti sustine procesul de vindecare al cursantilor tai la nivele din ce în ce mai subtile. Si pentru cat de firesc a fost drumul meu alaturi de tine, in programele tale, peste patru ani! Si pentru ca adeseori simt sa iti mulțumesc cu recunostinta pentru tot!

Consider din propria mea experienta că din interactiunea cu tine va primi un dar important: acceprarea exact asa cum este si “permisiunea” de a fi autentic. Va primi cunoastere, profunzime, noi perspective, intelesuri nebanuite ale propriei vieti si clarificare. Ele vin ambalate in umor, onestitate si bucurie.

Apoi desigur fiecare va primi ce i se va potrivi si atat cat este dispus sa primească! Eu personal pretuiesc si folosesc tot ce am primit de la tine si echipa ta! Iti mulțumesc!
Alina
As recomanda sa lucreze oamenii cu tine pt ca mi se pare ca esti onest si obiectiv si nu prezinti lucrurile ca fiind adevarul absolut si in plus detectezi si nu sustii constructul; oamenii vor primi ceea ce vrei/poti/stii /iubesti tu sa oferi : informatie la superlativ !
Cristina
In primul rand te am ales ca indrumator pentru ca ai aplicat si aplici tot ce i inveti pe ceilalti. Nu vorbesti din carti, vorbesti din experienta personala. Esti cinstit si autentic Din interactiunea cu tine am primit claritate, coerenta, constientizare profunda a unor mecanisme interioare ale mele. In esenta, mi ai aratat drumul catre autocunoastere si mi ai dat instrumentele necesare si specifice mie, sa merg pe el. De fapt m ai sustinut sa caut si sa gasesc ce mi se potriveste. Un alt lucru important e libertatea pe care o oferi in interactiune si pozitionarea de la egal la egal, asta face procesul foarte valoros si permanent. In concluzie, esti unul dintre cei doi cautatori pe care ii mai urmaresc si ii mai cred in acest moment.
Mariana
Cand am pus intentia de vindecare la un nivel mai profund viata mi-a scos in cale omul potrivit – ambasadorul Cheile Genelor – Orlando Stoicescu. Nu am facut niciun fel de cercetare, cine ar mai fi, cum ar mai fi. Pur si simplu am simtit sa fac pasul. Am inceput primul meu curs “Secventa de activare”. A fost ceva total diferit fata de ce am mai parcurs pana atunci.

Am primit ghidarea de care aveam nevoie (care nu era intotdeauna cea pe care o doream – ranile mele cereau altceva, altfel). Am intrat apoi in comunitatea pe care Orlando a creat-o. Aici am simtit acel sentiment de apartenenta. Am parcurs toate cele trei secvente. A urmat o perioada de integrare sustinuta fiind in comunitate.

Facilitarea oferita de Orlando m-a ajutat sa ma intalnesc cu parti ale mele pe care nu le cunosteam, le respingeam, nu le acceptam, intr-un mod care a condus ls vindecare, la integrare. Îi sunt recunoscatoare lui Orlando pentru intelepciunea cu care sustine toate interactiunile, (cursuri, intalniri in comunitate), pentru rabdare, pentru tot ce am primit si cand am stiut si cand nu am stiut, si cand am simtit si cand nu eram in stare sa simt.

Pentru toate cele amintite si pentru multe altele pe care va las sa le gustati alegand colaborarea cu Orly, recomand din toata inima: pasiti pe calea spre voi ghidati si sustinuti de catre Orlando. Pentru mine a reprezentat si un reper: inainte si dupa. Multumesc cu recunostinta, Orlando!
Alina
Orlando, cel care SusTine, autenticitatea fiecaruia, evolutia si stangarea, care are si ea rolul ei, haosul si linistea, omul in deplinatatea fiintei lui. E cel amuzant, dar si serios si spune lucrurilor pe nume, o adevarata sursa de inspiratie si autenticitate. Ce am primit eu valoros prin interactiunea cu Orlando e vulnerabilitate in adevaratul ei sens, blandete, expunere si rezonata. Am constientizat intr-un sens mai profund ca fiecare are rolul si drumul lui in aceasta calatorie si ca imbratisarea darurilor si a umbrelor sunt deopotriva la fel de importante. Iar constientizarea care imi place mie cel mai mult e ca toate vin la timpul meu, fara fortare. Multumesc, Orlando!
Eniko
Unul din cele mai importante lucruri pe care il ofera Orlando este “spatiul” care se creeaza in interactiunea cu el. El citeste foarte bine oamenii si ii face sa se simta vazuti, intelesi, ghidandu-i spre auto-descoperire prin exemple particulatizate, dar si din propriul parcurs de transformare, impartasind cunoasterea sa cu umor si precizie.

Este constant implicat in propria imbunatatire, citind, studiind si integrand noile revelatii in modul sau de a trai. Onestitatea si transparenta despre propriul proces, impletite cu umanitate sunt inspiratoroare si motivante. Atmosfera pe care o creeaza este mereu una de apropiere, in care simti ca ai nu doar un profesor, ci un partener care te acompaniaza si te sustine pe drumul deconditionarii, transmitand degajare, incredere si facilitand astfel o deschidere spre a privi fara judecata si cu asumare asupra interiorului.

Multumesc pentru Calauzire.
Adrian
“Nu prea am știut la ce mă “înham” când am decis să îmi satisfac dorința inimii de a studia Cheile Genelor. Știam doar că Universul mi l-a tot scos în cale pe Orlando, care, de altfel, mi-a deschis poarta curiozității spre Chei.

Motiv pentru care mi s-a părut cea mai logică și înțeleaptă decizie de a le cunoaște cu ajutorul lui. Dar aveam și dubii, venite din minte, că dacă nu mă descurc, dacă nu înțeleg, totuși eu nu am niciun habar de Chei și totul pare atât de complicat! Ha, ha! Cum vrea mintea să te țină în starea de confort! Uite că inima a decis să nu o asculte și, cu trei ani în urmă, am deschis poarta spre Cheile Genelor alături de Orlando și Ana.

Ce m-a atras spre această experiență? Deschiderea, vulnerabilitatea, onestitatea, călăuzirea. Acestea le-am primit și le primesc de la Orlando în programele sale. Și le poate primi oricine e dornic și deschis să se descopere folosind această unealtă a Cheilor Genelor prin programele susținute de el. Poate suna banal pentru unii, însă dincolo de informațiile primite, modul în care sunt acestea transmise și sentimentul de aparținere la “trib” sunt printre cele mai de preț cadouri pe care mi le-am oferit și mi-au fost oferite. “
Raluca
Vreau sa scriu câteva cuvinte legat de cat de important este in procesul meu toate programele pe care le tii și la care particip sau am participat. In ultimii ani este o frază care se tot învârte în capul meu : “Viața înseamnă mai mult decât atât” și trebuie sa recunosc că datorita rezonantei pe care o am fata de modul în care transmiți informația prin programe, aceasta fraza incepe sa capete sens pentru mine. Studiul Cheilor Genelor alaturi de tine face mult mai ușoară integrarea și pentru asta îți sunt recunoscătoare! Sunt pe drumul autocunoașterii datorita acestor programe pe care le susții, care nu au făcut decât să îmi deschidă drumul spre o mai bună înțelegere , spre a mă descoperi pe mine exact așa cum sunt cu bune și cu rele. P.S. – Am învățat să îmi mulțumesc mie pentru că mi-am permis sa fiu altfel decât am fost până nu de mult și asta este WAW,……magic. O seara frumoasa!
Gherlinde
ro_RORomână