Descriere eveniment:

Data: 21 mai 2022 (sâmbătă)
Ora: 10:30 (evenimentul este înregistrat și va fi disponibil celor care nu pot participa în direct)

 

Una dintre întrebările pe care le primesc cel mai des este cea legată de cele 3 frecvențe și mai ales ce facem cu umbra. Dacă am fi trăit într-o societate care pune accent pe om, pe geniul său, această întrebare nu avea de ce să existe pentru că umbra, darul și mai ales Siddhi-ul erau simțite, trăite, fără nevoia de a le defini.

Totuși, trăim într-o societate avidă de concepte și astfel, cu ajutorul lui Richard Rudd, ne putem folosi constructul mental avid de conceptualizare pentru a reveni către simțire. Umbra, Darul și cu Siddhi-ul sunt niște concepte care ne ajută să înțelegem mai bine ceea ce simțim (cu precizarea că niciodată cuvintele nu vor exprima în totalitate simțirea) atunci când suntem în frecvențele joase, când suntem în frecvențele ridicate și în același timp ieșirea din dualitate.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care își doresc să înțeleagă mai bine cum funcționează și cum să lucreze cu stările joase. Totuși, vom folosi preponderent Cheile Genelor și mai ales cheia pe care o avem în Munca Vieții. Dacă nu știi foarte multe despre această unealtă însă te pasionează subiectul, poți veni și te ajutăm să îți generezi profilul hologenetic pentru a știi ce umbră, dar și Siddhi ai în această sferă. Dacă dorești să participi la acest eveniment însă nu dorești să lucrezi cu Cheile Genelor, poți veni și poți lucra cu orice fel de rană, voi da exemple și pe binecunoscutele răni din cartea lui Lise Bourbeau (abandon, trădare, umilință, respingere, nedreptate).

Ce vom face împreună:

1. Vom discuta despre cele 3 concepte (umbră, dar și Siddhi) și ce anume ne arată în viața noastră.
2. Vom discuta despre alchimia internă și de aceasta nu este rezervată doar celor care practică taoismul ci este o practică pe care o realizăm de cele mai multe ori inconștient și de aceea o facem în mod inconsistent.
3. Cum ajungem la Dar, cum ajungem la potențialul nostru folosind umbrele și totodată cum putem ne putem folosi de rănile noastre pentru a ajunge la siguranță, libertate, deschidere, încredere în noi și în viață.
4. Ce facem cu Siddhi-ul și cum îl curtăm în viața noastră.
5. Practică pe Sfera Muncii Vieții ori și / pe rana pe care am identificat-o în viața noastră.
6. Cum poți folosi informația din acest webinar pentru a îți înțelege mai bine cheile din profilul tău hologenetic.
7. Cum poți folosi informația din acest webinar pentru a integra rănile astfel încât, treptat, să te eliberezi din jugul lor și să îți poți manifesta potențialul.
8. Alte cele importante despre acest subiect și răspunsuri la întrebări.

Menționez din start că nu ofer panacee, nu ofer soluții pe termen scurt ci o practică simplă care îți poate ușura viața însă o practică ce este menită a fi experimentată în mod repetat.

Costul pentru participare: 150 lei.

Dacă nu poți participa în direct, vei primi acces la înregistrare.